Aktywne Wpisy
konfalkon +7
imargam_2137 +13
Czemu polki nie dbają o siebie? Notorycznie na #tinder przewijam w lewo ulańce w ilościach hurtowych, kiedyś tak nie było a grubaski jak już to miały fotke ewentualnie badoo na tinderku zawsze był ten bardziej premium sort teraz dosłownie jedna na pięć nie jest gruba xD napuchnięte poliki, wielkie łapy, bebzun i mam filtr na 18-25 więc to są młode kobiety a już upasione. Uprzedzając ból dupy Mirabelek to wiem że polacy
Dla wszystkich którzy są tutaj nowi mam tylko jedną wiadomość: Nie warto.
#perfumy
moth i nietoperek, powiedział bym że masz dobry gust ale widzę kreda ;)
Brakuje Ci Rive Gauche
Zazdro
dosłownie i w przenośni
Napisałem tylko, że otwarcie jest jak Coromandel, cała reszta jest inna, MR jest cynamonowe i ciasteczkowe, więc jeśli zrobisz blind buy to nie miej do mnie pretensji, że porównałem je do Chanel, a Ci się nie spodobały ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Kolekcja super, nie ma miejsca na szrot.
Sam mam sporą kolekcję i też chce zacząć redukować żeby zostawiać same diamenty (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)
ekhem @bydgoszczvx
@Quimeen a myślałem że ja mam problem ( ͡° ͜ʖ ͡°)
(może ugryzę trochę, ale ps. do innych mirków, imo nie można mówić, że OP ma dobry, ten jedyny gust imo, gdyż ma perfumy, na które może pozwolić sobie garstka społeczeństwa? to tak jakby powiedzieć komuś, że ma dobry gust bo nosi płaszcz Burberry za 7k, szalik
Taka Roja kompletnie nie warta swojej ceny, ale po prostu chciałem mieć ja w kolekcji.
Jedyny sposób na odpuszczenie zakupów to bycie pod kreską finansową - sprawdzone na sobie ( ͡° ʖ̯ ͡°) A zbiór bogaty. Gratulacje kolekcji!
Ale prawda jest taka, że perfumy to może być prawdziwe uzależnienie i prawdziwy problem. Niby głupie, uzależnić się od kupowania pachnącego alkoholu, a jednak.
Komentarz usunięty przez autora