Aktywne Wpisy

elo_kebab +14
Najbardziej mnie w-----a, że ten zawód IT programowanie nie jest kontrolowane w żaden sposób
Przez co dzisiaj wielu programistów seniorów to jacyś kasjerzy ew psycholodzy, ludzie po europeistyce. I takie osoby blokują stołki dla ludzi po inż mgr AGH literki bo mamy kryzys w branży i po 100-200 CV na jednego seniora, a midów i juniorów szkoda gadać, raz że nikt nie rekrutuje dwa że AI już się sprawdza na tyle, że w
Przez co dzisiaj wielu programistów seniorów to jacyś kasjerzy ew psycholodzy, ludzie po europeistyce. I takie osoby blokują stołki dla ludzi po inż mgr AGH literki bo mamy kryzys w branży i po 100-200 CV na jednego seniora, a midów i juniorów szkoda gadać, raz że nikt nie rekrutuje dwa że AI już się sprawdza na tyle, że w
źródło: praca IT
Pobierz
Lujdziarski +78
#pokazkota #dziarskikacperek Osesek pojadł, popił poszedł za potrzeba i proszę w kimę. Szukają już mu domu, ogłoszenie na fb napisane
źródło: temp_file5504804194852776976
Pobierz

źródło: comment_1603337301gTbyR2buZdtlzn3tFbq3v5.jpg
Pobierzona chciala miec w razie czego, na 99% jej sie nie przyda, ale dla bezpieczenstwa
obslugiwala mnie muzulmanka wlasnie, nie robila zadnych problemow, doradzila ktora, dala zalecenia itp
Dzień dobry. Jestem agnostyczką i skasuję panu wszystko. Potrzebne informacje.
źródło: comment_16033479194CuHSAWO6m1p084j4AbDhc.jpg
PobierzDzień dobry. Potrzebne informacje.
Kasy w Biedronce gorsze niż ultra katole, bo nawet wina mszalnego nie kupisz (╯°□°)╯︵ ┻━┻