Aktywne Wpisy
Malenaa +112
Rzuciła mnie przez SMS xD szybko poszło
#zwiazki #p0lka #logikarozowychpaskow #logikaniebieskichpaskow
#zwiazki #p0lka #logikarozowychpaskow #logikaniebieskichpaskow
Megasuper +55
Zasnąłem na paczce merci i gdy otworzyłem oczy zastałem ten widok. Jak przywrócić touchpad do „kliku" sprzed czekoladowej katastrofy? Jeździłem szpilką wokół i wydłubywałem ale problem pozostał
Tylko szybko bo nam się hajs nie zgadza.
Tako rzecze HRE Investments, dzisiaj na biznes.interia.pl ( ͡° ͜ʖ ͡°)
https://biznes.interia.pl/nieruchomosci/news-z-zakupem-mieszkania-nie-oplaca-sie-czekac,nId,4804159
#nieruchomosci #heheszki #mieszkaniedeweloperskie #inwestycje
Te artykuliki i analizki od tego całego HRE to jest ich strategia promocyjna mająca na celu budowanie wizerunku firmy co to się zna na nieruchomościach i jest godna zaufania. Zarabiają na ludziach, którzy powierzą im swoją kasę więc muszą uchodzić za "godnych zaufania ekspertów".
BTW nie wiecie może co się stało z nfhn? Odkąd go tu nie ma nudno się zrobiło na tagu.
Mieszkanie w Wawie 500 k za 50 metrów.
Wynajmuje takie za 2500 miesięcznie. Więc mój roczny koszt wynajmu to 30 tysięcy.
30 tysięcy stanowi 6% ceny mieszkania. Więc abym wyszedł na zero na tej
XDDDDDD
Kto ma kupić mieszkanie to i tak kupi, kto nie kupi to nie kupi bo go nie stać..
Tak samo jak z nagonką na nowe samochody. Kto ma jeździć autem z salonu ten jeździ teraz. ktoś kto ma auto za 4000zł nie jeździ nim bo lubi tylko dlatego że na takie go stać.
@Zielone_Jabuszko_Rosnie_Sobie: Chciałem napisać coś podobnego, ciesze sie ze ktos to napisal i ja nie musze juz ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@belmond324: analiza XDDD. Te ich analizy wyglądają tak ustalanie liczby zakażeń przez karakana - dzisiaj #!$%@?, że taniej nie będzie bo nam sprzedaż spada XDDD
- Rok temu urządzone w sensownym stanie wystawiali ludzie za 16k
Masz wiedzę z money.pl a nie z ofert wystawionych i realnych