Mam dziewczynę. Jest cudowna, kocha mnie, ciągle podkreśla jaki ważny jestem dla niej i czuje że jej na mnie zależy. Ja też ją bardzo kocham, mimo że czasami zdarzają nam się spięcia. Fizycznie bardzo mnie pociąga. Niestety albo stety- jak kto woli jest to ta mityczna dziewica. Znamy się ponad pół roku, początkowo w grę wchodził tylko petting (oczywiście w ubraniach, wtedy nie wyobrażała sobie ich zdejmować). Ona była mega zadowolona z tego- ja niezbyt, bo nawet nic nie czułem. Po jakimś czasie w końcu przełamała się i zdjęła przede mną stanik, po jakimś czasie w końcu majtki. Obecnie nasze życie łóżkowe to głównie petting- ja i ona tylko w majtkach. Gdy dojdzie, wtedy bierze się za mnie- czyli robi mi dobrze ręką i to w sumie tyle. Wiem, że tego nie cierpi, ale robi to bo mnie kocha i chce by mi też było dobrze. O jakichkolwiek segzach nie ma mowy i to jest problem. Nie chcę jej stawiać pod ścianą i mówić, że albo to robimy albo cześć, ale z drugiej strony ja też jestem tylko człowiekiem i też mam swoje potrzeby. Mimo, że moje orgazmy są fajne, to chciałbym nieco więcej przyjemności niż jak najszybsze dojście, bo staram się by za długo nie "cierpiała" robiąc mi dobrze ręką. Sytuacja jest patowa dla mnie, nie wiem jak porozmawiać o tym by nie czuła się przyparta do muru, bo z jednej strony rozumiem, że dla niej s--s to będzie coś bardzo wyjątkowe, a z drugiej nie wyobrażam sobie będąc w związku nie uprawiać seksu, aż w końcu się zdecyduje(rok? Dwa? Pięć?) Pomuszcie mirki #s--s #zwiazki #logikarozowychpaskow #logikaniebieskichpaskow #rozowepaski #niebieskiepaski
@silnikAtrakcyjny: Nic z tego nie będzie. Nie chodzi nawet o to, że jest dziewicą, ale jeżeli robiąc Ci dobrze zmusza się do tego (wszak sam napisałeś że tego nie cierpi) to wasze życie seksualne ma małe szanse na zmiany. No, w końcu pewnie odda Ci dziewictwo, ale wasz s--s będzie zwyczajnie kiepski bo dziewczynie nie zależy na Twoich potrzebach.
@wykopowy_brukselek: @Variv: 21 i 25. Nie chce bo twierdzi, że się boi, że chce mieć pewność co do partnera i dopiero jak już będzie z nim mieszkać pod jednym dachem to wtedy może coś pomyśleć w tym kierunku. A co istotne mieszkamy w tym samym mieście, tylko w innej dzielnicy
@silnikAtrakcyjny: lepiej zapytaj swojej lubej niż wykopu. Porozmawiajcie na ten temat, bo jeżeli lizanie cukierka przez papierek ci nie wystarcza, to frustracja będzie tylko w tobie narastać. Dowiedz się co ją blokuje, może to być droga do sukcesu.
@silnikAtrakcyjny z jednej strony to plus ze nie leci do łóżka od razu. Z drugiej jeśli nie lubi robić ci dobrze to slabo bo można przyjąć że później nie będzie o niego lepiej, zwłaszcza jeśli chodzi np o s--s oralny Ale ja bym jej nie przekreślał jeszcze
@khaes @silnikAtrakcyjny tez myślę, że to bez sensu - kochasz ideał tej kobiety w swojej głowie, podobnie być może ona (kocha swoje wyobrażenie o ideale i wkłada tam ciebie) - bez pasji w łóżku będzie na pewno c-----o w dłuższym czasie.. Jak się nie klei, wiecznie będzie udręka. A jak zdecyduje się jak będziecie w jednym miejscu i okaże się że s--s raz na miesiąc? Co wtedy? "Poświęcisz się?"
@wykopowy_brukselek: @Variv: 21 i 25. Nie chce bo twierdzi, że się boi, że chce mieć pewność co do partnera i dopiero jak już będzie z nim mieszkać pod jednym dachem to wtedy może coś pomyśleć w tym kierunku. A co istotne mieszkamy w tym samym mieście, tylko w innej dzielnicy
@girlsjustwannahavefun: Wszystko jest dla ludzi tylko w rozsądnych ilościach, s--s także. Fakt, że nie chce dziewczyny, która dawała doopy na prawo i lewo nie znaczy od razu, że tylko dziewice mnie interesują.
@silnikAtrakcyjny: Wiek jest kluczowy, aczkolwiek popieram dziewczynę: moim zdaniem trzeba czekać z seksem aż nie upewni się że to odpowiedzialny, porządny i rozsądny facet. Najlepiej wyjechać razem na wakacje na 2 tygodnie jak już tak dobrze się znacie :)
Osobiście podejrzewam, że twoje zachowanie budzi spore wątpliwości na przyszłość i takim pytaniem zaczęłabym rozmowę. Poczytaj o językach miłości może? Sposób (nauczony w dzieciństwie) w jaki okazujesz miłość nie jest uniwersalny,
@girlsjustwannahavefun: Ależ oczywiście, że mam. Jeśli wcześniej dziewczyna była w jakichś dość stabilnych związkach i uprawiała s--s, no to jest dość normalne. Jeśli miała "przygody" po pijaku gdzieś po imprezie albo jakieś tinderowe ons bo akurat swędziało to już trochę słabo...Inna sprawa, że o takowych rzeczach raczej żaden facet się nigdy nie dowie(dlaczego?) @dzynkitka: > PS: 21 latka to teraz emocjonalne i finansowe dziecko ojjjj tak byczq, juz
@silnikAtrakcyjny: są dziesiątki sposobów uprawiania seksu bez "zamaczania" jeśli któreś z was tego sobie nie zyczy. Wychodzi na to, że obydwoje jesteście bardzo niedoświadczeni, zarówno w kwestii seksu jak i komunikacji między sobą. Popracowałbym nad komunikacją, poznasz jej potrzeby, obawy, chęci i niechęci - wyrobisz sobie zdanie. O ile będzie szczera. Sam też możesz określić się, zobaczysz jak na to zareaguje. Pół roku to niewiele jeśli miałbyś decydować się na
@silnikAtrakcyjny: bait 2/10, najpierw piszesz, ze petting sie jej podobal a potem ,ze wiesz ze jak ona obsluguje twojego turboptysia to jest obrzydzona. To jak to w koncu jest? podobasz jej sie czy nie?
#s--s #zwiazki #logikarozowychpaskow #logikaniebieskichpaskow #rozowepaski #niebieskiepaski
Ale ja bym jej nie przekreślał jeszcze
tez myślę, że to bez sensu - kochasz ideał tej kobiety w swojej głowie, podobnie być może ona (kocha swoje wyobrażenie o ideale i wkłada tam ciebie) - bez pasji w łóżku będzie na pewno c-----o w dłuższym czasie.. Jak się nie klei, wiecznie będzie udręka. A jak zdecyduje się jak będziecie w jednym miejscu i okaże się że s--s raz na miesiąc? Co wtedy? "Poświęcisz się?"
@silnikAtrakcyjny Pierdu pierdu a nie pewność do partnera. Jak
Komentarz usunięty przez autora
Może ma ultra katolickich rodziców? Jaki ma z nimi kontakt?
Osobiście podejrzewam, że twoje zachowanie budzi spore wątpliwości na przyszłość i takim pytaniem zaczęłabym rozmowę. Poczytaj o językach miłości może? Sposób (nauczony w dzieciństwie) w jaki okazujesz miłość nie jest uniwersalny,
@dzynkitka: > PS: 21 latka to teraz emocjonalne i finansowe dziecko
ojjjj tak byczq, juz
@silnikAtrakcyjny: W jaki sposób? W sumie 25 to dopiero początek prawdziwej dorosłości u niektórych (pierwsza praca, itp.)