Wpis z mikrobloga

@Shajo: ten k---a system literki+numerki jest zdrowo p------y - miałem to samo: D03, je-steś-trze-ci-w-kole-jce i c--j, trzeci w D, ale jeszcze A, B, C, co za debil to projektował? Nawet jak dostaniesz ten numerek, to c---a będziesz wiedział kiedy będziesz następny. W końcu przyjęty gdzieś po 6-7 ludziach (starostwo powiatowe Cieszyn)
  • Odpowiedz
@Shajo: @jurabos: @Anonymous123232: Zgodnie z przydzielonym mi kuponem byłem drugi w kolejce. Swoją sprawę udało mi się załatwić z około 20 minut łącznie z czasem czekania w kolejce. Jeszcze udało mi się załapać na kawę za dwa złote i zrobić zakupy przed godzinami dla emerytów. Normalnie poranek wygrywa !
  • Odpowiedz
@jurabos: Ale czego tu nie rozumiesz? Są różne stanowiska i do nich osobna literka oznaczająca stanowisko plus cyfra. Tak jak op wziął do stanowiska zasiłków (tam jest E) i ma numer 3. Ogólnie oznacza to że jest dzisiaj trzecim klientem do tego stanowiska. A po drugie w zusie wisi tablica z numerami jakie pobrane a nad każdym stanowiskiem powinna być tablica z aktualnie wezwanym numerkiem. Chyba, że chodzi Ci o
  • Odpowiedz
@KejtiPeryPijeSzeryZaCztery: otóż nie tym razem; przecież napisałem ci (a, tego nie napisałem jednak :), że byłem 3 do stanowiska D, ale to samo stanowisko obsługiwało wszystkie inne zgłoszenia :) (inne litery) więc c---a ten system dawał, więc przede mną do okienka podszedł A016, G004 itd, rozumiesz
  • Odpowiedz
@jurabos: A no to wtedy tak, bo akurat do stanowiska jest A, G (D nie spotkałam, może przez to że mały zus),E oraz C. Więc akurat do tego jest podzielone. Ale idąc tym tropem byłeś 3 w tej sprawie a inny był np 16 w innej (pue, składki czy to tam jeszcze jest). No trochę poryty system akurat do stanowiska dochodowego ale do pozostałych wydaje mi się że jest ok
  • Odpowiedz
@KejtiPeryPijeSzeryZaCztery: ten "mój" system jest w wydziale komunikacji w starostwie powiatowym - generalnie ma on jakis sens, bo każdy pracownik obsługuje wszystkie sprawy (upraszczając) ale skoro tak, to wolę mieć 125 i widzieć jak się sytuacja posuwa do przodu (5 okienek i idzie wiesz, po kolei) niż zgadywać który wejdę :D
  • Odpowiedz