Aktywne Wpisy

zlimer +302
Nigdy nie miałem potrzeby, żeby wrzucać tutaj zdjęcia mojego kota. Jednak chłop 30 lvl a ryczy jak p------y
Wczoraj zdecydowałem się na uśpienie mojej 17-letniej Lary. Była ze mną, odkąd skończyłem 13 lat, była dzikim kotem z ulicy, nie oswojonym. Była ze mną na każdym moim zakręcie życiowym a trochę ich już było. Mimo, że ich nie rozumiała to jej mruczenia na moich kolanach zawsze dawało mi chociaż trochę ukojenia. Niby to tylko
Wczoraj zdecydowałem się na uśpienie mojej 17-letniej Lary. Była ze mną, odkąd skończyłem 13 lat, była dzikim kotem z ulicy, nie oswojonym. Była ze mną na każdym moim zakręcie życiowym a trochę ich już było. Mimo, że ich nie rozumiała to jej mruczenia na moich kolanach zawsze dawało mi chociaż trochę ukojenia. Niby to tylko
źródło: IMG_20221101_205433
Pobierz
annlupin +77
źródło: podsumowanie-2025
Pobierz

Czołem Mireczki i Mirabelki. Na swoim toku studiów mam okazję nauczyć się na dosyć przyzwoitym poziomie oprogramowywania kontrolerów AVR (w języku C jak narazie). Mam też za sobą 2.5 letni kurs elektroniki. Chciałbym zapytać czy kształcenie się jako programista systemów wbudowanych (programista embedded) jest warte świeczki. Znajdzie się może ktoś kto reprezentuje ten zawód i powie jak to wygląda, co trzeba wiedzieć, no i wiadomo czy #programista15k jest osiągalny.
@CptWonski: jeszcze jak
Poznaj linkusa, systemy kontroli wersji, różne IDE, liźnij wielu architektur (Cypress, Atmel, Microchip, STM, Renesas - z każdą już się spotkałem), poucz się dobrze bibliotek