@Niski_Manlet: Pewnie i tak ostatecznie wygrał bluepill i disneyowski porządek świata. Gruby dzięki noszeniu plecaków koleżankom zaczął kręcić z najlepszą dupą w klasie, a manlet nie mógł się opędzić od kobiet, po dostaniu świadectwa z czerwonym paskiem oraz dokarmianiu kaczek w stawie
@Niski_Manlet: jeśli jesteś przegrywem bez znajomych załóż fake konto płodnej julki, umów dwóch niebieskich w to samo miejsce, też przyjdź i udawaj oszukanego. Potem już z górki bo idziesz z nowymi ziomeczkami wypić ( ͡°͜ʖ͡°)
@KontrproduktywnyAnalityk: akurat widziałem końcówkę u rodziców, okazało się że jeden z nich był p----------y i sam udawał laske która wystawia innych by znaleźć kolegów bo jest samotny.
akurat widziałem końcówkę u rodziców, okazało się że jeden z nich był p----------y i sam udawał laske która wystawia innych by znaleźć kolegów bo jest samotny.
@Maro88z: o k---a, przecież dokładnie taki pomysł na poznanie znajomych krąży na mirko jako pasta xd.
@prawiczek92: @KontrproduktywnyAnalityk: To tak jak z jednym z odcinków Rodziny Zastępczej, Fifi orał lewactwo sypiąc z rękawa na lewo i prawo dobrymi argumentami a i tak na końcu jakoś reżyserzy obrócili to tak że jednak ten socjalizm to zajebisty jest.
@Niski_Manlet: Wyjaśniam. Scenariusze można wysyłać do nich. Każdy to może zrobić oni odpowiadają czy wykorzystają. Kolega tak robił. Wiać ktoś z wykopu wysłał i o dziwo przeszło.
@Dykto13: Nie oglądałem ale Ukryta Prawda to mniej rakowe g---o niż trudne sprawy, a kilka razy zaskoczyła mnie poruszenie poważnego problemu bez zrobienia z niego nieumiejętnie jajec i heheszków.
#incel #blackpill #przegryw #redpill #projektklaudiusz #klaudiusz #tinder #zwiazki #tfwnogf
@prawiczek92: daj i mi linka, bo nie wiem jak na priv wysyłać :D
Komentarz usunięty przez autora
@Maro88z: o k---a, przecież dokładnie taki pomysł na poznanie znajomych krąży na mirko jako pasta xd.
Komentarz usunięty przez moderatora
@prawiczek92: @KontrproduktywnyAnalityk: To tak jak z jednym z odcinków Rodziny Zastępczej, Fifi orał lewactwo sypiąc z rękawa na lewo i prawo dobrymi argumentami a i tak na końcu jakoś reżyserzy obrócili to tak że jednak ten socjalizm to zajebisty jest.
źródło: comment_16027515426o5L6xNRyEv9omgK0AKP67.jpg
Pobierz@masz_fajne_donice: wystarczy sprawdzić w napisach kto to napisał.. potem wystalkować i po mordzie będzie wiadomo czy to wykopek ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Komentarz usunięty przez autora