Wpis z mikrobloga

via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
Kolejny przychlast w stylu #zieba moja żona poczuła się zaalarmowana, gdy zobaczyła że jej ciocia (starsza osoba) wpisuje na fejsbuku jakieś bzdury o końcu świata i że Bożego Narodzenia i tak nie doczekamy. Spojrzeliśmy co tam się dzieje. Gość który kiedyś zajmował się MLM teraz na kanał zajmujący się niby zdrowiem, ale naprawdę jest tam #pseudonauka , lewa #dietetyka , #ezoteryka , #okultyzm i ogólnie pojęte szambo. Czy ktoś z was może doradzić jak to ugryźć żeby dokopać typowi jak Ziębie, skutecznie usunąć? Jak zrobić nakręconego Małysza może? #polskiyoutube #szarlatani #oszukujo #kiciochpyta LINK DO KANAŁU: https://www.youtube.com/c/ODMŁADZANIENASUROWO
  • 10
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@tomano: niech ciotka znajdzie sobie jakieś konstruktywne hobby. Albo wy ją w tym kierunku naprowadźcie (prędzej).

Oglądaniem tego typu głupot zajmują się głównie osoby, które za bardzo nie mają co ze sobą zrobić. Oglądają z nudów a potem zostają szurami, bo dostają przeświadczenia, że to jest ich nowy "cel w życiu, żeby uświadamiać bliźnich".
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@alteron: Dzięki. To też jest moje zdanie, że to walka z wiatrakami. No ale obiecałem żonie zapytać. Gdyby gość się tak nie rozmywał na milion tematów a na przykład p-------ł jeden konkretny temat np związany z koronawirusem, to jest szansa że możnaby burzę robić w necie i mediach. A tak sobie egzystuje, cwanie unika definitywnych twardych stwierdzeń (planetarny event może się wydarzyć, niektórzy mogą odczuwać, koniec świata będzie ale może
  • Odpowiedz
@tomano: Ale po co tagujesz prawilny tag okultyzm nie znajac znaczenia tego slowa. To, ze istnieje cala masa chamow, ktorzy zeruja na ludziach w potrzebie to nie usprawiedliwia twojego zachowania i zasmiecania tagu.
  • Odpowiedz