Aktywne Wpisy
Cancermoon +224
To było piękne uczucie do teraz je odczuwam
cmhqwidget +5
Odwrotna Familiada Sezon 2 cz. 2
Zasady: Masz odpowiedzi, zgadnij jakie jest pytanie. Odpowiedzi, które zawierają motyw, który wygrał w poprzedniej grze, będą eliminowane
Żenujący Żart Prowadzącego:
Jak wita się mleko? Mlekovita
W poprzednim odcinku
Prawidłowe pytanie:
Wygrał/a: @Blueweb
Nagroda publiczności dla @spiritus za pytanie:
Panie Areczku co jest dla zarządu?
#odwrotnafamiliada
Zasady: Masz odpowiedzi, zgadnij jakie jest pytanie. Odpowiedzi, które zawierają motyw, który wygrał w poprzedniej grze, będą eliminowane
Żenujący Żart Prowadzącego:
Jak wita się mleko? Mlekovita
W poprzednim odcinku
Prawidłowe pytanie:
Wygrał/a: @Blueweb
Nagroda publiczności dla @spiritus za pytanie:
Panie Areczku co jest dla zarządu?
#odwrotnafamiliada
Aktywne Znaleziska
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
#policja chciała mi dać mandat za brak maseczki, to powiedziałem jak w tej paście, że "w Polsce jak w lesie #!$%@?, a w lesie nie trzeba nosić" a się bagieta zesrał, że nie wolno tak mówić XDDDD to powtórzyłem, żeby go #!$%@?ć i ten się #!$%@?ł i wpisał mi mandat za zniewagę funkcjonariusza, bo go to "uraziło" xddd
można się jakoś odwołać czy jak już wziąłem mandat to #!$%@??
#koronawirus
@4gN4x: Co Cię skłoniło do brania na poważnie ludzi, którzy w 90% nie wychodzą z piwnicy a ich życie toczy się w urojonym przez nich świecie, który ich nienawidzi?
@mari39: oj tam, ja zamordowałem starego jak mi wlazł do wanny i policja przyjechała i powiedzieli że dzisiaj tylko mandacik bo mają dobry humor, ale następnym razem piętnastak
Szokujące ile osób może zobaczyć K.K. na mandacie i nic o tym nie pomyśleć xD świadomość prawna lvl podlasie
Tylko że ja jeszcze uczeń (☞ ͡° ͜ʖ ͡°)☞