Wpis z mikrobloga

via Wykop Mobilny (Android)
  • 200
ostatni raz się słucham wykopków

#policja chciała mi dać mandat za brak maseczki, to powiedziałem jak w tej paście, że "w Polsce jak w lesie #!$%@?, a w lesie nie trzeba nosić" a się bagieta zesrał, że nie wolno tak mówić XDDDD to powtórzyłem, żeby go #!$%@?ć i ten się #!$%@?ł i wpisał mi mandat za zniewagę funkcjonariusza, bo go to "uraziło" xddd
można się jakoś odwołać czy jak już wziąłem mandat to #!$%@??

#koronawirus
Pobierz 4gN4x - ostatni raz się słucham wykopków

#policja chciała mi dać mandat za brak mase...
źródło: comment_1602575149qUWRUBcDKIMXxkd4aLJuUf.jpg
  • 61
Aha, dzieci się może nabiorą ale przestępstwa z kodeksu karnego nie kończą się w formie mandatu karnego( ͡~ ͜ʖ ͡°)

@mari39: oj tam, ja zamordowałem starego jak mi wlazł do wanny i policja przyjechała i powiedzieli że dzisiaj tylko mandacik bo mają dobry humor, ale następnym razem piętnastak

Szokujące ile osób może zobaczyć K.K. na mandacie i nic o tym nie pomyśleć xD świadomość prawna lvl podlasie
@SStoumer Sciagna Ci ze zwrotu podatku na koniec roku z automatu. Odsetek jest tak malo ze nigdy nie chcialo mi sie z przelewami pieprzyc. Jesli sie nie rozliczasz to nie wiem ¯_(ツ)_/¯
@SStoumer A to nie wiem, Ja za mlodu jak raz grzywny nie zaplacilem i do tego spoznilem sie na swoja rozprawe to mi Pani sedzia #!$%@? 30 dni odsiadki. Ale bylo 7 dni bodajze na uprawomocnienie sie wyroku. To kase spod ziemi wygrzebalem. ¯_(ツ)_/¯