Aktywne Wpisy
wojciech-kozakiewicz +446
Wzywam ponownie @KRZYSZTOF_DZONG_UN Wybory były transparentne. Albo usuwasz konto, albo do końca życia będziesz dźwigał brzemię łgarza. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
kratofel123 +2
Mirki, czy ktos korzystal ze spryskiwacza/atomizera do oliwy lub oleju? Jak sie sprawuje, jestescie zadowoleni? Jaki konkretny model byscie polecili?
Przeczytalem opinie pod kilkoma modelami i niestety powtarzaja sie te same zarzuty: zamiast mgielki mamy strumien lub kapanie, szybko sie psuje itp.
A moze lepiej z tego zrezygnowac i kupic jeden z gotowych olejow w sprayu?
Ponizej zdjecie przykladowego modelu atomizera
#dieta #gotowanie #mirkokoksy
Przeczytalem opinie pod kilkoma modelami i niestety powtarzaja sie te same zarzuty: zamiast mgielki mamy strumien lub kapanie, szybko sie psuje itp.
A moze lepiej z tego zrezygnowac i kupic jeden z gotowych olejow w sprayu?
Ponizej zdjecie przykladowego modelu atomizera
#dieta #gotowanie #mirkokoksy
Na prawdę ludzie wykłócają się ze sprzątaczkami i kasjerkami o istocie prawnej zakładania maseczek?
Na dodatek nagrywając je, udostępniając do internetu i strasząc sądem?
#koronawirus #bekazpodludzi #prawo #pracbaza #patologiazewsi
@JohnMaxwell: ja nie jestem antymaseczkowcem który robi takie szopki, jest wymóg to noszę, nie ważne czy to działa czy nie ale prawo to prawo, jeżeli nie ma obowiązku noszenia to ten typ ma zwyczajnie racje, jakbyśmy go nie lubili za wymądrzanie się pliczkiem papierów prawnych, prawo to prawo i koniec dyskusji.
1. Jak nie masz zamiaru ujawniać uzasadnień wyroków to się na nie nie powołuj.
2. To nie Ameryka, tu jesteś zobligowany do przedstawienia swojego stanowiska wraz z materiałem dowodowym już w pierwszym piśmie procesowym. Nie wiem dlaczego więc czekasz na jakieś uprawomocnienia. Druga strona i tak już zna twoje
Komentarz usunięty przez moderatora
1. nie mam zamiaru ujawniać żadnych danych dot. rozstrzygnięcia, ponieważ nawet mając szczątkowe istnieje możliwość uzyskania uzasadnienia, które jest dość istotne.
2. nie wiem o czym tutaj opowiadasz, ale z pewnością nie masz zielonego pojęcia o prekluzji dowodowej w
Kasjerka nie jest wykształconym prawnikiem po studiach i się na tym po prostu nie zna i żadne twierdzenie i robienie fikołków że Ignorantia legis non excusat tego nie zmieni bo mamy do czynienia z burdelem
całokształtu postępowaŃ - liczba mnoga. tak jak wspominałem, toczy się ich obecnie ponad setka, bardzo mała część z nich jest na ten moment zakończona prawomocnym
@bary94pl: Jestem prawie pewien, że to przejaw choroby psychicznej. Bardzo często mam styczność z pieniaczami sądowymi i zazwyczaj działają tak samo, najpierw masa pism zawiadamiających o popełnieniu przez kogoś przestępstwa, te sprawy są umarzane. Potem zawiadomienia na prokuratorów, że „ukrywają” fakt poprłnieni przestępców, potem na sędziów i zwykle rozbija się to o
@Karoleer: Nie, dziękuję, z pieniaczami sądowymi użeram się w pracy, a nie po niej, zwłaszcza z rzekomymi radcami prawnymi o karnym nie ma sensu rozmawiać. Jeszcze raz pluję na ciebie i pierdzę ogólnie w twoim kierunku za bycie pasożytem sądowym.