Aktywne Wpisy
Czy potrafi mi ktoś racjonalnie wyjaśnić czemu #dacia jest tak generalnie hejtowana na tym portalu? Jakie macie przesłanki za wyzywaniem i poniżaniem użytkowników akurat tej marki samochodowej? #motoryzacja
Jeżdżę dusterkiem z 2020r, silnik 1.0 tce (benzyna+lpg), jest to dla mnie niezawodny samochód, całkiem przyjemnie śmiga do max tych 120 km/h. 140km/h to już jest lekkie pocenie się, ale mi to nie przeszkadza, gdyż nie za często poruszam się autostradami. Samochód jest dosyć
Jeżdżę dusterkiem z 2020r, silnik 1.0 tce (benzyna+lpg), jest to dla mnie niezawodny samochód, całkiem przyjemnie śmiga do max tych 120 km/h. 140km/h to już jest lekkie pocenie się, ale mi to nie przeszkadza, gdyż nie za często poruszam się autostradami. Samochód jest dosyć
Larsberg +4
O tym wypadku usłyszała chyba cała Polska. Większość zobaczyło te zdjęcia wraku. I jestem teraz niezwykle ciekaw jaka będzie reakcja? Czy młodzi gniewni Beemiarze i im podobni którzy to widzieli wyjadą sobie jak gdyby nigdy nic na polskie drogi i nadal będą "#!$%@?ć z głową"? Czy ci ludzie są tak przekonani o swoich "umiejętnościach" że nie zmuszą ich takie obrazki do refleksji?
#wypadek #polskiedrogi #prawojazdy #motoryzacja #przemyslenia
#wypadek #polskiedrogi #prawojazdy #motoryzacja #przemyslenia
Aktywne Znaleziska
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
- tendencyjny tytuł sugerujący na wstępie co czytający ma myśleć ✔
- źródło to gówno stronka z prawackim bełkotem ✔
- ponad 2000 wykopów, płomień na głównej ✔
- liczba głąbów, które przeczytały znalezisko i spróbowały je zweryfikować: 0 ✔
- homofobiczne i agresywne wysrywy w komentarzach ✔
- znalezisko okazuje się manipulacją ✔
- wrzucone przez zielonkę z kontem od tygodnia ✔
Ponad 2000 głąbów wykopało znalezisko w którym "organizacja sportowców" sprzeciwia się używaniu flag LGBT w sporcie. Brzmi jak poważny głos sprzeciwu, nie?
A jakie są fakty?
Posłużę się komentarzem @alonso117
Powiedzcie mi #4konserwy zdarza Wam się czasem sprawdzić co wykopujecie?
#neuropa #bekazprawakow #konfederacja #lgbt
a) gejów,
b) imigrantów,
c) zachód.
bottom text
@venividi:
Ale po co jak w tytule jest napisane o co chodzi. ( ͡° ʖ̯ ͡°)
( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)
Ja krytykuję idiotów, którzy wykopują brednie i wierzą w te brednie, bo są zbyt głupi, aby zweryfikować najprostszą rzecz. To nie jest "szczucie", tępaku.
Komentarz usunięty przez moderatora
I dlaczego bawisz sie telefonem na lekcji?
@AkyszLewusie: Napisałem tak? Nie.
@AkyszLewusie: Analne fiksacje prawicy, odc. 2137.
@AkyszLewusie: Rozpędź się i uderz głową w ścianę. Może zmądrzejesz.
@sawa12721: Polaków? Nie. konkretnych wykopków wykopujących brednie. Naucz się czytać ze zrozumieniem.
@sawa12721: poprawiłem, jełopku.
@sawa12721: Skończyłem szkołę, gdy ty jeszcze na kupę mówiłeś papu, pajacu.
@kksu: Jeśli tylko tyle wyczytałes z mojego posta, toś dzban.
Wcale nie chodzi o manipulacje i ponad 2000 głąbów (w tym 20 zielonek na początek) wykopało to znalezisko, które nie ma nic wspólnego z prawdą.
Nie ma tam nawet jednego sportowca, który podpisałby się pod tym swoim nazwiskiem, a sama organizacja to firma krzak i istnieje chyba tylko po to żeby