Aktywne Wpisy
EleganckiSkrzat +12
Sprzęty, które okazały się strzałem w 10. Takie perełki, poprawiające życie, spędzany czas. Dla mnie? Pierwsze z brzegu to czytnik e-booków oraz dobre słuchawki bezprzewodowe. Mój must have, który wymieniam co kilka lat na topowe modele. U Was?
_gabriel +16
Żyjemy w czasach, gdzie ku%$#stwo staje się czymś normalnym i pożądanym przez społeczeństwo. W historii świata jeszcze nie było takiej sytuacji, gdzie degeneracja była tak silnie promowana za pomocą mass mediów i pompowane były w to tak potężne pieniądze. W ciągu 10-15 lat normy tak się przesunęły, że prawdziwi, normalni ludzie nie potrafią się odnaleźć w obecnej rzeczywistości i popadają w nałogi oraz depresję.
Ateizm jest dość nowym i powszechnym zjawiskiem, wielokrotnie
Ateizm jest dość nowym i powszechnym zjawiskiem, wielokrotnie
- tendencyjny tytuł sugerujący na wstępie co czytający ma myśleć ✔
- źródło to gówno stronka z prawackim bełkotem ✔
- ponad 2000 wykopów, płomień na głównej ✔
- liczba głąbów, które przeczytały znalezisko i spróbowały je zweryfikować: 0 ✔
- homofobiczne i agresywne wysrywy w komentarzach ✔
- znalezisko okazuje się manipulacją ✔
- wrzucone przez zielonkę z kontem od tygodnia ✔
Ponad 2000 głąbów wykopało znalezisko w którym "organizacja sportowców" sprzeciwia się używaniu flag LGBT w sporcie. Brzmi jak poważny głos sprzeciwu, nie?
A jakie są fakty?
Posłużę się komentarzem @alonso117
Powiedzcie mi #4konserwy zdarza Wam się czasem sprawdzić co wykopujecie?
#neuropa #bekazprawakow #konfederacja #lgbt
~Biauek a.d. 2015
Prawda jest taka że to największy portal, gdzie takie gówno stronki jak pch24 i inne nczas mogą się wypromować. Nikt o zdrowych zmysłach by tam normalnie nie trafił. No, ale dzięki "świadomym" użytkownikom tego portalu taka tępa propaganda może się przebić do mainstreamu.
Kretynów kopiących fejki i tworzących takie manipulacje zawsze będzie pewien odsetek. Czy to argument za tym aby tego nie piętnować? No
https://www.wykop.pl/link/5513699/tanajno-wzywa-wszystkich-polakow-do-wziecia-udzialu-w-protescie-antyrzadowym/