Aktywne Wpisy

RenkaRenkeMyje +1080
Wykop już obalał deweloperów, rządy, acta i inne gówna, może czas zrobić mocną afere, żeby rząd wziął się za ograniczenie tych zasranych kundli bez kagańców i agresywnych ras wyprowadzanych na spacery przez właścicieli często mniejszych od nich? Jak nie będziemy wywierać presji to nigdy się nic nie zmieni.
#wykop #polska #psiarze
#wykop #polska #psiarze
źródło: temp_file8443835184365025685
Pobierz
RenkaRenkeMyje +256
Możemy sobie ruszyć tag np #psiapatologia i publikować jak pupilki karyn i sebiksów sieją spustoszenie w tym kraju. Może ludzie nie zdają sobie sprawy jaka jest skala problemu.
Po pierwsze, to powinien być całkowity zakaz wyprowadzania psa bez smyczy i kagańca, egzekwowany mandatami zaczynającymi się od 2000zl.
Tu filmik, Nowy Sącz. Pupilek amstaffek zagryza owczarka niemieckiego, radośnie merdając ogonem. Kilka osób nie daje rady go odciągnąć przez kilka minut.
#
Po pierwsze, to powinien być całkowity zakaz wyprowadzania psa bez smyczy i kagańca, egzekwowany mandatami zaczynającymi się od 2000zl.
Tu filmik, Nowy Sącz. Pupilek amstaffek zagryza owczarka niemieckiego, radośnie merdając ogonem. Kilka osób nie daje rady go odciągnąć przez kilka minut.
#

Zauważyłem, że często jest to w pakiecie - jak ktoś wierzy w jedną z tych rzeczy, to wierzy też w pozostałe.
Zastanawiam się z czego wynika ta ignorancja - czy to kwestia niskiego poziomu inteligencji, niedouczenia czy może jeszcze czegoś innego?
Jeszcze te twarze nieskalane myśleniem w 90% przypadków ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#koronawirus #antyszczepionkowcy #teoriespiskowe #zieba
„fałszywa” pandemia, śmiercionośne 5G, Zięba czy płaska ziemiaalbo np. wiara w to co przedstawia kościół katolicki?
czy religijne głupoty już jesteś w stanie pojąć?
Co do twojej wiedzy, to mija kolejny miesiąc a ty nadal nie potrafisz swoim nieszczepionym umysłem ogarnąć o co to halo z
Komentarz usunięty przez autora
Najbardziej mnie bawi gość komentarz wyżej który w tym wątku stara się Ciebie przekonać że to Ty jesteś w błędzie :D Generalnie jest wielu użytkowników wykopu którzy od tygodni zabierają dyskusje tylko w wątkach covidowych, cała aktywność na wykopie poświęcając na szerzenie
@1788: Oprócz wymienionych przez innych powodów to m.in. elitarność- myślenie, że ja i jakaś grupka wiemy lepiej, niż inni. Poza tym generalnie brak zaufania do rządów czasami częściowo uzasadnione np. brak szybkich działań Komisji
@1788: bo to po prostu osoby opóźnione w rozwoju, głupki wioskowe. Kiedyś w każdej wiosce był głupek ale zanim nie bylo internetu to głosił on swoje madrosci tylko w obrębie wioski a nie łączył się z innymi.
Nie ma przypadku. Ochłodziło się. Przyszedł sezon grypowy (sezon zachorowań na grypę i zachorowania grypopodobne - w tym przeziębienie zwane Covid-19) to ludzie chorują. Nic niezwykłego - jeszcze raz to napiszę 4mln i 300tys. Kompletnie ignorujesz te wartości.
źródło: comment_1602410006B3RTpxaaUOJ7x2XIpYzUKm.jpg
PobierzJeszcze jedno, nie zdążyłem zedytować: