Aktywne Wpisy

Emes91 +62
Czyli Lewica będzie miała o 47% mniej posłów w Sejmie (spadek z 49 do 26), podczas gdy Konfederacja będzie ich mieć o 64% więcej (wzrost z 11 do 18).
Na Lewicę zagłosowało prawie pół miliona mniej osób (mimo wyższej frekwencji) w porównaniu do 2019, na Konfederację zagłosowało 240 tysięcy osób więcej.
To przypomnijcie mi, kto wygrał, kto przegrał, z kogo jest beka? xD
#wybory
Na Lewicę zagłosowało prawie pół miliona mniej osób (mimo wyższej frekwencji) w porównaniu do 2019, na Konfederację zagłosowało 240 tysięcy osób więcej.
To przypomnijcie mi, kto wygrał, kto przegrał, z kogo jest beka? xD
#wybory
Strupzdup +135
#wybory w obwarzanku warszawskim lewicy brakuje 400 głosów żeby #!$%@? mandac konfederacji a zostało już tylko miasto Legionowo do policzenia! Jest szansa, ze bosakowa klacz rozpłodowa z ordo kreml nie wejdzie jednak :D

Zauważyłem, że często jest to w pakiecie - jak ktoś wierzy w jedną z tych rzeczy, to wierzy też w pozostałe.
Zastanawiam się z czego wynika ta ignorancja - czy to kwestia niskiego poziomu inteligencji, niedouczenia czy może jeszcze czegoś innego?
Jeszcze te twarze nieskalane myśleniem w 90% przypadków ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#koronawirus #antyszczepionkowcy #teoriespiskowe #zieba
„fałszywa” pandemia, śmiercionośne 5G, Zięba czy płaska ziemiaalbo np. wiara w to co przedstawia kościół katolicki?
czy religijne głupoty już jesteś w stanie pojąć?
Co do twojej wiedzy, to mija kolejny miesiąc a ty nadal nie potrafisz swoim nieszczepionym umysłem ogarnąć o co to halo z restrykcjami.
Nieprawda. Co roku grypę i zachorowania grypopodobne choruje co najmniej 4mln obywateli. Na zapalenie płuc, które w dużej mierze jest powikłaniem po grypie, aż 300tys. Z czego 12tys umiera (1/3 z tych śmierci
Komentarz usunięty przez autora
Najbardziej mnie bawi gość komentarz wyżej który w tym wątku stara się Ciebie przekonać że to Ty jesteś w błędzie :D Generalnie jest wielu użytkowników wykopu którzy od tygodni zabierają dyskusje tylko w wątkach covidowych, cała aktywność na wykopie poświęcając na szerzenie spisków.
@1788: Oprócz wymienionych przez innych powodów to m.in. elitarność- myślenie, że ja i jakaś grupka wiemy lepiej, niż inni. Poza tym generalnie brak zaufania do rządów czasami częściowo uzasadnione np. brak szybkich działań Komisji ds.
@1788: bo to po prostu osoby opóźnione w rozwoju, głupki wioskowe. Kiedyś w każdej wiosce był głupek ale zanim nie bylo internetu to głosił on swoje madrosci tylko w obrębie wioski a nie łączył się z innymi.
Nie ma przypadku. Ochłodziło się. Przyszedł sezon grypowy (sezon zachorowań na grypę i zachorowania grypopodobne - w tym przeziębienie zwane Covid-19) to ludzie chorują. Nic niezwykłego - jeszcze raz to napiszę 4mln i 300tys. Kompletnie ignorujesz te wartości.
To są Twoje imaginacje. Nie poparte
Jeszcze jedno, nie zdążyłem zedytować:
Nie. Rządzący od początku pokazują - chociażby niestosowaniem się do własnych nakazów, że pandemia to pic na wodę. Wszystkie działania jakie podjęli -