Wpis z mikrobloga

@Blackpill_RAW: no ja osobiscie na razie zapuszcze jeszcze troszke masy kostnej w nagarstkach oraz w srodkowej czesci twarzy a potem sie skupie na cwiczeniach oraz kupie sobie krem ktory sprawi ze moje oczodoly ustawia sie pod innym katem i bede miec postive canthal tilts. Ale @Johnnysinspolscyfani z silownia radze uwazac kobiety nienawidza 6 pakow szerokich ramion ani zadnych nie wiem klat albo wciec na brzuchu .
  • Odpowiedz
@KontrproduktywnyAnalityk: racja.Zapisujesz sie do majka uwodzenie,ogarniasz styluwe :--D i podrywasz dziewczyny dzieki social skillom i dobranemu paskowi do butow.Jeden poradnik od vincetna i festa i zalozone konto na tinderze z dobrym opisem i r00cham ile chce.Czasem az mnie jaja bola przez nadmierna eksplautacje nasieniowodow.Moj wzrost 168cm,zakola i otylosc tez dobrze dzialaja bo kobiety lubia jak ktos sie wyroznia w tlumie i umie zagadac
  • Odpowiedz
@Johnnysinspolscyfani: 5'3 to 160cm a nie 170,poza tym ostatnio chodzę po mieście i pytam się randomowych bab o godzinę. Po tygodniu takiego treningu już tylko co trzecia odpowiada mi spie#dalaj, polecam daje to mocnego boosta w psychike. Wyczuwam też jak zmniejszają mi się zakola. no cóż ale niektórych to nie przekona bo mają swoje wymówki o jakichś genach. Nawet mi was nie żal
  • Odpowiedz