Aktywne Wpisy

Maly_Jasio +302
#pandoragate #afera #boxdel #wardega
Czy tylko ja nie wiedziałem kim jest Boxdel i inni wymienieni w tej aferze? Tylko Wardgęge kojarzyłem przed laty jako prankstera o ile to ten sam Wardęga (a chyba tak)
Czy tylko ja nie wiedziałem kim jest Boxdel i inni wymienieni w tej aferze? Tylko Wardgęge kojarzyłem przed laty jako prankstera o ile to ten sam Wardęga (a chyba tak)

one_man_army +68
mieszkam z kobieta od jakiegos roku. Ale to co sie dzis rano zdarzylo, troche mnie juz zaczyna przerastac. Zaplacilem rachunek rano. Wyslalem mojej lasce polowe, do oddania, to od samego rana chodzi zla jak osa, jak smialem zarzadac pieniedzy za polowe rachunku za media, ktore ona tez zuzywa. Chyba czas na ewakuacje. #logikarozowychpaskow #zwiazki

Na pewno macie takie książki, które stają się dla was okazją do idealnego relaksu. Wpadacie w nie, zapominacie o świecie, a przeczytawszy ostatnie zdanie, czujecie się jak po czekoladzie, masażu i energetyzującej drzemce naraz. Okazało się, że tak działa na mnie Enola Holmes – muszę sprawdzić, czy to kwestia bohaterki, czy może Nancy Springer stanie się moim osobistym trenerem odpoczynku. Ta autorka pisze o kwestiach społecznych, feminizmie czy obyczajowości realistycznie, ale ze sporą dozą nadziei. W końcu jej bohaterka świetnie radzi sobie sama – może nie zmieni świata od razu, ale swoim życiem zajmuje się najlepiej jak potrafi.
Recenzja książki Enola Holmes. Sprawa złowieszczych bukietów
#ksiazki #ksiazka #czytajzwykopem #nerdheim