Aktywne Wpisy
Jacek12 +96
Dzisiaj odebrałem zaświadczenie o niepełnosprawności córki ze względu na #autyzm Wiąże się to zasiłkiem niecałe 3000 zł - niby spoko ale w dupie mam te pieniądze. Córka ma ponad 7 lat i nie mówi, ma parę lat młodszą siostrę która rozwija się mega super. Widzę jakby to było gdyby starsza córka też była normalna. Mega zazdroszczę innym rodzicom. Bardzo ciężko mi się na to patrzy i już nie mam na
#heheszki #humorobrazkowy #gotowanie
@jacas: smacznego jedzenia ryżu z dodatkiem plastiku (tak każdy plastik nie jest obojętny i każdy emituje jakieś związki, a zwłaszcza taki podgrzany do temp 100 stopni)
@cr_7: gdyby cenił to by się nie j---ł z koniecznością upaprania się parzącym woreczkiem ¯_(ツ)_/¯
@rand0mized
Ayayaya odsączanie ryżu, cieszcie się, że azjaty w rodzinie nie macie, bo już dawno bylibyście o------i xd
Komentarz usunięty przez moderatora
@SPRAWDZANIE_IP: powodzenia w truciu się mikroplastikiem. Google: ryż w torebkach.
No nic, bez spiny.
Komentarz usunięty przez moderatora
Z takiego ryżowaru ugotowany ryż nie smakuje zbyt dobrze. Wciąż lepiej niż gotowany w garnku ale do takich, które gotują ciśnieniowo albo cyfrowych nie mają startu.