Aktywne Wpisy
sawardega +91
Na live zapomnialem powiedziec ktoreo kontach na wykopie ludzi z fame np. RafDan to pracownik Boxdela mysle ze sami szybko namierzycie :D
#famemma
#famemma
Siemka.
Mam 21 lat, nigdy nie miałem dziewczyny.
Jestem strasznie samotny - wygłodniały dotyku, już nawet nie mówię o seksie ale o chociażby zwykłym przytuleniu się do kogoś, laski mają z tym łatwiej bo nawet te samotne przytulają się z koleżankami :(
do rzeczy
Kieruje moje pytanie do starszych mądrzejszych kolegów, myślicie że założenie konta na tinderze ma dla mnie jakikolwiek sens? przyszła mi do głowy taka opcja ponieważ nie pije alkoholu
Mam 21 lat, nigdy nie miałem dziewczyny.
Jestem strasznie samotny - wygłodniały dotyku, już nawet nie mówię o seksie ale o chociażby zwykłym przytuleniu się do kogoś, laski mają z tym łatwiej bo nawet te samotne przytulają się z koleżankami :(
do rzeczy
Kieruje moje pytanie do starszych mądrzejszych kolegów, myślicie że założenie konta na tinderze ma dla mnie jakikolwiek sens? przyszła mi do głowy taka opcja ponieważ nie pije alkoholu
"róbcie co chcecie, ale dajcie ludziom żyć po swojemu"
"nie będę nosił maseczek"
"wirusa nie ma"
"grypa groźniejsza"
"nie znam nikogo kto miał wirusa"
"koronaświrus"
"media nakręcają panikę"
Pandemia to chyba najlepszy, dotychczas istniejący test na szura i niski iloraz inteligencji. Działa w każdej grupie i na każdym szczeblu. Widzisz typowy tekst denialisty i już wiadomo, że mamy do czynienia z osobą niedorozwiniętą, z mocnym potencjałem na Janusza.
#koronawirus
@Verdino: takie coś mówi się, gdy jedynym źródłem, jakie się posiada jest filmik z żółtymi napisami.
Komentarz usunięty przez autora
Udowadniam dokumentami co mam do powiedzenia i potwierdzam nimi logikę i zarazem brak twojej a ty m tylko potrafisz tu o jakiejś czułości?
Podaj ty jakies konkretne źródła słuszności bezsensow co piszesz
Komentarz usunięty przez autora
@timek1119: Nie wiem jak Ty, ale ja zakładam sobie sam xD
#!$%@? mnie interesuje co z Tobą się stanie jak wolisz być oportunistą
Może nie wiedzieć że jest chora, albo myśleć że ma przeziębienie.
@LaurenceFass: Ponieważ przytoczyłem słowa samego dr Antczaka na ten temat, nie cytat z badania. Czytaj proszę ze zrozumieniem.
Nie, należy go wliczać do zgonów na atak serca. That's the point. Tak liczy nawet organizacja, w której Antczak
@texas-holdem:
Przeczytałem dokładnie i zrozumiałem ten błąd i tak jak wcześniej wspominałem - jest to pomieszanie kontekstów, które pod tezę zlepiłeś.
Zresztą nawet to powinno Ci pomóc żeby nie głosić takich tez (to zapewne źródło, z którego cytowałeś prof. Antczaka):
Wykazano, że około 1/4 zawałów serca poprzedzona jest ostrą infekcją układu oddechowego, a jest
Już na dziś:
https://tvn24.pl/polska/koronawirus-w-polsce-mapa-aktualna-nowe-przypadki-sars-cov-2-wykresy-7-pazdziernika-2020-4344739
https://www.worldometers.info/coronavirus/
@LaurenceFass: To jeszcze raz: ja nie piszę, że dokładnie tak definiują w badaniu, tylko wyżej przytaczam opinię dr. Antczaka odnośnie pogrypowych powikłań. Dlaczego w ogóle przytoczyłem też to badanie? Ponieważ jestem przekonany, że jest ono źródłem stwierdzenia Antczaka o około 100-krotnym niedoszacowaniu zgonów na skutek grypy. Skąd moje przekonanie? Ano stąd, że nie
@texas-holdem:
"Śmiertelność grypy sezonowej wynosi 0,1-0,5% (tzn. umiera 1-5 na 1000 osób, które zachorowały), przy czym 90% zgonów występuje u osób po 60 r.ż."
http://wsse.waw.pl/aktualnosci-i-komunikaty/aktualnosci/grypa-sezon-2016-2017