Aktywne Wpisy
KsiezniczkaDunia +44
Jestem bardzo podekscytowana by poinformować, że już jutro po raz pierwszy w Polsce będziemy głosić antynatalizm na ulicach Wrocławia! Wzorujemy się na aktywizmie międzynarodowej grupy Stop having kids.
#antynatalizm
#antynatalizm
Phantom-Zero +4
#gotowanie Co robicie z mięsem od rosołu? Nie lubie go a mieszkam sam. Macie jakieś patenty żeby go nie zmarnować?
Leniwie przebimbaliscie kolejne miesiące, zwalając wszystko na geny, gratuluję xd
I prawilnie przypominam pic rl
#przemyslenia #heheszki #logikarozowychpaskow #bekazprzegrywow
Komentarz usunięty przez autora
@Kowixx: Nie udawaj że nie wiesz o co chodzi ( ͡° ʖ̯ ͡°) Na wymienionych tagach głównie rozważa się wpływ różnych czynników na atrakcyjność mężczyzn i niestety ani wysoka inteligencja (o ile nie prowadzi do zamożności) ani tym bardziej bycie miłym nie są przez kobiety
Świat nie jest czarno biały, nawet nie jest szary. Jest w c--j kolorów a życie nie jest jedno zerunkowe
@no_49: Wcale bym się nie zdziwił, gdyby okazało się kiedyś, że te wszystkie "proprzegrywowskie" ruchy są wspierane przez jakichś psycholi, którzy po prostu czerpią przyjemność z pogłębiania czyichś kompleksów, niszczenia innych i mieszania im w głowach jakimiś radykalnymi, destrukcyjnymi filozofiami. Przecież w tym momencie to już wygląda jak pełnoprawna sekta. Są jacyś wirtualni guru, którzy
@Blaskun: bzdura. Z resztą syżej już wspominałam, na początku próbowałam pomagać, ale po licznych wyzwiskach, odrzuceniach, itp. stwierdziłam że niech sobie radzą sami ¯\_(ツ)_/¯
@Currrywurst: ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@SkrytyZolw: Na pewno sporo jej było na stomatologii, pewnie tyle samo co na innych niepsychologicznych kierunkach omawiających w bardzo szczątkowy sposób historię i najbardziej popularne nurty psychologiczne. Z taką wiedzą z pewnością fachowo możesz zajmować się problemami innych ludzi( ͡° ͜ʖ ͡°)
A tak gwoli twojej wiedzy to każda dziedzina medyczna lub okołomedyczna dopuszcza istnienie beznadziejnych