Wpis z mikrobloga

Jest napisane że lubią miłych i inteligentnych. Bo to prawda. To pozytywne cechy. Wszystko ponad to, to wasze urojenia i naciąganie

@Kowixx: Nie udawaj że nie wiesz o co chodzi ( ͡° ʖ̯ ͡°) Na wymienionych tagach głównie rozważa się wpływ różnych czynników na atrakcyjność mężczyzn i niestety ani wysoka inteligencja (o ile nie prowadzi do zamożności) ani tym bardziej bycie miłym nie są przez kobiety
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 2
@Kowixx: ludziom podobają się ludzie atraktywni przecież nie od dziś to wiadomo. Ale żeby dorabiać sobie do tego ideologię to już trochę cringe XD

Świat nie jest czarno biały, nawet nie jest szary. Jest w c--j kolorów a życie nie jest jedno zerunkowe
  • Odpowiedz
a co jeśli te tagi prowadzą Chady tak by mieć cały rynek matrymonialny dla siebie?

@no_49: Wcale bym się nie zdziwił, gdyby okazało się kiedyś, że te wszystkie "proprzegrywowskie" ruchy są wspierane przez jakichś psycholi, którzy po prostu czerpią przyjemność z pogłębiania czyichś kompleksów, niszczenia innych i mieszania im w głowach jakimiś radykalnymi, destrukcyjnymi filozofiami. Przecież w tym momencie to już wygląda jak pełnoprawna sekta. Są jacyś wirtualni guru, którzy
  • Odpowiedz
@ukebe: a ja znam wielu nieurodziwych zezzębnych sebków, którzy nie różnią się od stereotypowego piwniczaka, a pomimo tego nie maja problemu ze znalezieniem sobie następnej chętnej na nich karyny, a nawet studentki gównokierunku. I pytanie czy według @Kowixx to przykład milych i inteligentnych mężczyzn? Jeśli powie, że tak to znaczy, że żadnego z nich nie miała okazji poznać...
  • Odpowiedz
@SP_Alfa_Kilo: nikt bez przyczyny tutaj nie trafia. ja zacząlem sie intersowac tematem, pamietam ze punktem zapalnym swego rodzaju było moje przyznanie sie do tego, ze nigdy sie nie calowalem(mialem 19 lat). Odebrane to zostalo bardzo dziwnie przez mojego ojca, kumpla i znajomą(osobno im o tym mowilem, tak wyszlo w rozmowie). I tak krok po kroku orientowałem się, jak mój slaby wyglad fizyczny wplynal na cale moje zycie. Oczywiscie daleki jestem
  • Odpowiedz
@svickova: @Kowixx: Wasze gadzie mózgi sprawiają, że nienawidzicie przegrywów i chciałybyście żeby umarli. Dosłownie. Tak działa wasz mózg, że czuje obrzydzenie na sam widok przegrywa i jego zachowanie nic nie zmienia. Nawet jakby był super miły, to i tak byście nim gardziły i wykorzystywały jego przyjaźń. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@Poliorketes: przeczytaj komunikat zamieszczony wyżej ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Blaskun: bzdura. Z resztą syżej już wspominałam, na początku próbowałam pomagać, ale po licznych wyzwiskach, odrzuceniach, itp. stwierdziłam że niech sobie radzą sami ¯\_(ツ)_/¯
  • Odpowiedz
@Kowixx: Ja wiem, każda z was jest inna i nie należy generalizować, pomimo schematów wyboru i preferencji, które stanowią mały zamknięty zbiór. I nie żebym twierdził, że blackpill to nauka, ale powiela pewne tezy ktore znane są w świecie biologów ewolucyjnych czy psychologów społecznych od półwiecza...
  • Odpowiedz
Jestem lekarzem, trochę psychologii na studiach miałam. No chyba, że mówisz to o sobie.

@SkrytyZolw: Na pewno sporo jej było na stomatologii, pewnie tyle samo co na innych niepsychologicznych kierunkach omawiających w bardzo szczątkowy sposób historię i najbardziej popularne nurty psychologiczne. Z taką wiedzą z pewnością fachowo możesz zajmować się problemami innych ludzi( ͡° ͜ʖ ͡°)

A tak gwoli twojej wiedzy to każda dziedzina medyczna lub okołomedyczna dopuszcza istnienie beznadziejnych
  • Odpowiedz