Aktywne Wpisy

mk321 +1
#gielda #sp500 #stoxx600 #etf
Jako, że jest już prawie pewne, że mamy bańkę AI (a nawet jak nie, to ludzie tak mówią, więc samospełniająca się przepowiednia), to w co bezpiecznie inwestować długoterminowo?
- Shortować nie chcę.
- SP500 to w większości AI (nie wszystkie tech, ale one są napompowane AI).
Jako, że jest już prawie pewne, że mamy bańkę AI (a nawet jak nie, to ludzie tak mówią, więc samospełniająca się przepowiednia), to w co bezpiecznie inwestować długoterminowo?
- Shortować nie chcę.
- SP500 to w większości AI (nie wszystkie tech, ale one są napompowane AI).

salome_trzy +2

Nie obiecuj sobie za dużo OPie i nie wylatuj z uczuciami przez najbliższy czas to powinno być dobrze
Komentarz usunięty przez autora
Powodzenia i wołaj dalej. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Nie daj jednak po sobie znać na żywo, że aż tak napalony jesteś :)
Po pierwszym wpisie trochę niedowierzałem, bo brzmiało zajebiście dobrze, aż za dobrze jak na wyczyn kogoś bez doświadczenia. Ale czasem jednak trafiają się takie szczęśliwe sytuacje :) I dawaj znać jak poszło :)
Ps. Ja to bym się mentalnie zesrał po 3 zdaniach rozmowy i nawet nie wiedział co dalej gadać :p
Może kwiaty jej kup?
Jak możesz to wołaj jak poszło ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Nie. Ona może nie mieć żadnych większych planów wobec Ciebie. Kobieta to nie facet, że jak już się z Tobą spotyka to musi chcieć czegoś więcej.
@Aparatowy_rozlewu: Nie lepiej abyście poszli do Ciebie albo do niej? Bo teraz wchodzisz w to co robi każdy