Wpis z mikrobloga

@YuNgBrAtZ: może i OPie masz rację, muszę zmienić trochę nastawienie. Po prostu dalej będę sobie żył swoim życiem a co ma się zdarzyć z tą dziewczyną, to się zdarzy- najwyżej znów wrócę sobie do przegrywu, jestem w nim 28 lat i nie jest taki tragiczny.
  • Odpowiedz
  • 4
@Aparatowy_rozlewu Najważniejsze - nie kalkuluj, nie oczekuj. Nie spuszczaj się nad tym jak to by było zajebiscie gdyby wypaliło, nie gadaj dyrdymałów o uczuciach do niej, bo spalisz się jak zapałka. Rozwijaj znajomość, ale pamiętaj, że to kobiety szybciej się zakochują i to ona ma chcieć żeby było z tego coś więcej.
  • Odpowiedz
@Aparatowy_rozlewu Rady, żebyś się tak nie wczuwał raczej nic nie dadzą, bo hormony zrobiły swoje i będą dalej robić. Myślę, że warto zaakceptować co jest i skupić na faktycznym wzajemnym poznawaniu, oraz obserwacji co się dzieje czerpiąc przyjemność z miło spędzanego czasu + to co Mathas pisze.

Powodzenia i wołaj dalej. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 2
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • Odpowiedz
@Aparatowy_rozlewu: Powodzenia gościu! :)
Po pierwszym wpisie trochę niedowierzałem, bo brzmiało zajebiście dobrze, aż za dobrze jak na wyczyn kogoś bez doświadczenia. Ale czasem jednak trafiają się takie szczęśliwe sytuacje :) I dawaj znać jak poszło :)

Ps. Ja to bym się mentalnie zesrał po 3 zdaniach rozmowy i nawet nie wiedział co dalej gadać :p
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@Aparatowy_rozlewu: Wypożycz jakiś drozszy sportowy samochod, kup jej jakiś złoty naszyjnik i oczywiście opłać cały rachunek w kawiarni, bilety do kina też że swojej kiesy. Oczywiście cały czas przypominaj jej jaka jest piękna, jakie szczęście cie spotkało i że oddałbyś jej wszystko. Zobaczy jak bardzo się starasz i zakochany jesteś i na pewno będzie twoja.
  • Odpowiedz
To, że chce się ze mną spotkać oznacza, że w pewnym sensie się już jej podobam

Nie. Ona może nie mieć żadnych większych planów wobec Ciebie. Kobieta to nie facet, że jak już się z Tobą spotyka to musi chcieć czegoś więcej.

Zabieram ją jutro do kawiarni a potem idziemy do kina.

@Aparatowy_rozlewu: Nie lepiej abyście poszli do Ciebie albo do niej? Bo teraz wchodzisz w to co robi każdy
  • Odpowiedz