Aktywne Wpisy

Anonek463 +250
Zamówiłem sobie żarówki do samochodu od sprzedającego https://allegro.pl/uzytkownik/fphbropak. Sprzedający napisał mi sms, że nie posiada żarówek i zwraca pieniądze więc wzgodnie z prawdą dodałem opinie na allegro "Sprzedający wystawia produkt którego nie ma na stanie. Nie polecam." Sprzedający mi teraz grozi sądem xD Nieźle się bawicie na tym #allegro #j--------e #humorobrazkowy #heheszki #januszebiznesu #marketplace
źródło: image
Pobierz
Tesla odpaliła prawdziwe Robotaxi w Austin. Auta jeżdżą same, bez kogokolwiek w środku. Można takie robotaxi zamówić i samemu takim autem się przejechać. Nastąpiło coś, co według 99% wykopowych ekspertów miało się nigdy nie wydarzyć. Ceny 3-7 razy tańsze niż Uber. Pozostało skalowanie.
W tym wątku oczywiście nikt nie napisze "O kurde, myliłem się", ale za to mnóstwo osób będzie twierdzić, że to nic nie znaczy i że to znowu "nie liczy
W tym wątku oczywiście nikt nie napisze "O kurde, myliłem się", ale za to mnóstwo osób będzie twierdzić, że to nic nie znaczy i że to znowu "nie liczy

źródło: comment_1601673014wfym9B70DvjQcHmUTorQxj.jpg
Pobierz