Aktywne Wpisy
CzuowiekPor +21
slawomirus +383
Skończyłem dzisiaj 34 lata. Jakby ktoś miał wolnego plusika i chciał się podzielić to będzie mi miło. (╯︵╰,)
Aktywne Znaleziska
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
Nie wstydźcie się bycia sobą panowie, pójdźcie droga miłości! Jakbyście łączyli się w pary przestali byście być samotni. Kto was lepiej zrozumieć jak nie wy sami!
#blackpill #redpill
#heheszki
@userrrr: Nie, po prostu gdy już podchodzisz do jakiejś i mówisz, że chciałbyś ją bliżej poznać to ona patrzy na ciebie jakby się miała zesrać.
Przegryw przeczyta bądź sobą po raz enty i będzie dalej robił
Znajdźcie sobie jakieś hobby, zajęcie/pracę nie wyznaczajcie sobie seksu jako najważniejszego celu w życiu i
Otoczenie zbiera co zasiało.
Bardziej prawdopodobne, że osoby odpowiedzialne pójdą pod nóż. To jak w szkole tylko role się odwróciły. Poza tym, przecież pisało na mirko dzisiaj o potrzebie wyrażania emocji u chłopców. Kto powiedział, że emocje muszą być pozytywne? Ponownie;
Nie da się usprawiedliwic waszej agresji. Czekam tylko aż któremuś z was #!$%@? i zrobi coś kobiecie. Może wtedy zacznie się nagonka na was i będzie można akty takiej nienawiści skutecznie zgłaszać.
To nie groźba tylko obietnica. Panna ma #!$%@?. A co do reszty to nie jesteśmy stowarzyszeniem i nie głosujemy kto, kogo, gdzie i jak. Opisujemy swoje doświadczenia tu na mirko i discordach życząc sobie powodzenia i tyle.
Tak samo waszej wobec nas. Wy zaczęliście a teraz robicie zatroskaną minę. Życie to wyścig
@wielad: moze i bym ci uwierzył gdyby nie to, ze widzialem mase przypadkow kiedy kobiety dosłownie zionęły nienawiścią do brzydkich, ale za to inteligentnych mężczyzn. One wtedy czują się zagrożone
@userrrr: a 5/10 moge miec? pozwoli mi pan czy to nie dla psa i tylko 3/10 w dół?