Wpis z mikrobloga

podstawowym problem jest to że kategoryzuje cię siebie w jakiś chorych kryteriach 5/10?2/20? 35, lat żyje i na oczy żadnej tabelki nie widziałem

@wielad: chlopie co ty gadasz...
jak dzis pamietam, ze 20 lat temu ze starszymi kumplami ocenialismy dziewczyny na ulicy. Z tego co pamietam robil tak doslownie kazdy. no, ale lepiej sobie uroić, że tylko przegrywy oceniają urodę, natomiast kazdy inny nigdy nikogo nie ocenil z wygladu. Czlowieku, ty
@kfiatek_na_parapecie: w formie żartu na pewno sam nieraz oceniałem tak ludzi. Ale u was taka ocena deprymuje działanie, ktoś wam powie że jesteście 3/15 i już macie argument i wymówkę żeby nic nie robić. Koledzy na toksycznym tagu utwierdza cię w przekonaniu że żadne działanie nie ma sensu.
@kfiatek_na_parapecie: moja ocena nigdy nie miała pejoratywnego wydźwięku. Wasze oceny kipia nienawiścia i agresja. Prawda jest tak że jesteście społecznym odpadem. Produktem który nadają się ewentualnie do recyklingu. I albo się z tym pogodzicie i przekierunkujecie swoją frustrację w inną stronę albo skończy się to tragedia. Mam nadzieję że jak tylko któryś z was zrobi pierwszy ten krok, wtedy nagonka medialna na was spowoduje że będzie łatwiej zgłaszać taka mowe nienawiści.
Pobierz wielad - @kfiateknaparapecie: moja ocena nigdy nie miała pejoratywnego wydźwięku. Was...
źródło: comment_1601729620Ffi5JgeZlUbsFIG0uZTr2P.jpg
@kfiatek_na_parapecie: Czego wy właściwie oczekujecie od świata? No dobra uznajmy to, że społeczeństwo was zaakceptuje, znajdujesz kobietę, która się Tobą szczerze zainteresuje. Normalna, ładna dziewczyna się Tobą zainteresuje i co zrobisz? Weźmiesz ją na randkę? Przyjmijmy taką sytuację, co zrobisz wtedy? Odpowiedz szczerze