Aktywne Wpisy
Hejo #bezsennosc
Od dawna mam z bezsennością problem. Zaczęło się od depresji i mega obciążenia psychicznego w nowej pracy. Ale zostałam w niej kilka lat.
Najpierw nie mogłam zasnąć jak miałam do pracy na 4 rano.. Noc nieprzespana. Potem gdy miałam na popoludnie, też nie mogłam zasnąć. Na nocki też się bałam że się nie wyspie.
Zmieniłam tę robotę, ale teraz to już w ogóle nie mogę spać kiedy na następny dzień
Od dawna mam z bezsennością problem. Zaczęło się od depresji i mega obciążenia psychicznego w nowej pracy. Ale zostałam w niej kilka lat.
Najpierw nie mogłam zasnąć jak miałam do pracy na 4 rano.. Noc nieprzespana. Potem gdy miałam na popoludnie, też nie mogłam zasnąć. Na nocki też się bałam że się nie wyspie.
Zmieniłam tę robotę, ale teraz to już w ogóle nie mogę spać kiedy na następny dzień
LordMrok +1311
Nie wstydźcie się bycia sobą panowie, pójdźcie droga miłości! Jakbyście łączyli się w pary przestali byście być samotni. Kto was lepiej zrozumieć jak nie wy sami!
#blackpill #redpill
#heheszki
@wielad: chlopie co ty gadasz...
jak dzis pamietam, ze 20 lat temu ze starszymi kumplami ocenialismy dziewczyny na ulicy. Z tego co pamietam robil tak doslownie kazdy. no, ale lepiej sobie uroić, że tylko przegrywy oceniają urodę, natomiast kazdy inny nigdy nikogo nie ocenil z wygladu. Czlowieku, ty
@wielad: #!$%@? hipokryta... no oczywiscie ALE to wy przegrywy jestescie gorsi! ja moge oceniac bo to taki hehe zarcik byl, a przegryw JEST TOKSYCZNY W SWOJEJ OCENIE I NIE MOZE
@wielad: bardzo ladnie nam sie pan przedstawil
@wielad: xd
no tak wszyscy socjologowie, psychologowie i inny naukowcy musza sie mylić, badania są sfałszowane, powtarzam sfałszowane wykopek prawde wam powie