Aktywne Wpisy

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

NaglyAtakGlazurnika +168
Jak macie raka lub poważną chorobę, nie liczcie na NFZ.
53 minuty próbowałem się dodzwonić do rejestracji szpitala wojskowego we Wrocławiu. Byłem 13 jak zadzwoniłem. Po 53 minutach kiedy połączenie przerwano byłem 9.
Płać grzecznie składkę zdrowotną i zdychaj jakbyś chciał z niej skorzystać( ͡° ͜ʖ ͡°).
#wroclaw #medycyna #zdrowie
53 minuty próbowałem się dodzwonić do rejestracji szpitala wojskowego we Wrocławiu. Byłem 13 jak zadzwoniłem. Po 53 minutach kiedy połączenie przerwano byłem 9.
Płać grzecznie składkę zdrowotną i zdychaj jakbyś chciał z niej skorzystać( ͡° ͜ʖ ͡°).
#wroclaw #medycyna #zdrowie
źródło: Screenshot_20250903-115145__01
Pobierz

Nie żeby mi zależało jakoś specjalnie na tym kanale ale możecie podpowiedzieć co może być powodem ?
I drugie pytanie jeżeli wezmę ten dekoder powiedzmy do kolegi z inną siecią WIFI będzie działać normalnie czy jest to jakoś sparowane jednorazowo z IP w moim domu ?
Ma ktoś jakąś instrukcję jak wgrać linijki przez cccam w systemie openATV ? Za cholere tego nie ogarnąłem ( próbowałem metodą przez pendrive)
Jaką wtyczkę trzeba zainstalować do aktualizacji najnowszej listy kanałów i gdzie ją ściągnąć ??
#cccam
disablecrccwsonlyfor = 1884:000000 Korzystaj z oscama i daj sobie spokój z cccam Lista kanałów z wtyczki rango polish channels lub jeśli sobie poradzisz to zainstaluj repo jOOzek http://j00zek.one.pl/opkg-j00zka/index.htm
Tak sie trochę rozglądam po tym menu zgemmy i jest tego tyle ze nie moge znalzezc:
1. Jak zmienic zdjecie poczatkowe przy uruchamianiu zgemmy ( sprzedawca wrzucił swoje logo i troche mnie drażni)
2. Jak zmienić kanał początkowy (teraz ma 4fun a chcialbym np. Tvp 1)
Komentarz usunięty przez moderatora