Aktywne Wpisy

LarryCroft +4
Rynek gier zalewają kolejne remastery, które w wielu wypadkach mają średni sens, tak jak choćby w przypadku #tlou2 czy #daysgone. Gdybyście mieli wybrać jedną grę (poza Hirołsami) która Waszym zdaniem faktycznie zasługuje na remaster (co ja mówię, na porządny remake!) to co by to było? #gry #xbox #playstation

daretti877 +258
#gielda Czyli jutro krach na miarę czarnego poniedziałku 1987. Historia dzieje się na naszych oczach. Wpisujcie się na liście obecności. Dla potomnych.

Jak kogoś interesuje to moje objawy aktualne to zanik węchu i smaku już od kilku dni, mocny ból gardła szczególnie przy przełykaniu, kaszel. Gorączki już nie mam ale pod wieczór pojawiają się stany podgorączkowe. Ogólnie nic mi się nie chce i leżę w łóżku. Nosiłem maseczkę, trzymałem dystans itp (╯°□°)╯︵ ┻━┻
#koronawirus
źródło: comment_1601112382HtVqe2VVt74hHQvlXpaDJv.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez moderatora
@mortadela_zniszczenia: Nosiles nawer przy kolegach?
@LegoCiemnyLas: to pokazuje jak do d--y jest polska szkoła
czułość testu przy wymazie z gardła to od 60-80% (czyli test wykrywa tylko 60-80% zarażonych), przyjmijmy że test się nie myli (bo generalnie wyniki fałszywie dodatnie u osób zdrowych występują
Ja mam argument, od wielu lat ludzie goraczkowali, mieli bóle gardla, anginy, zapalenie oskrzeli czy zapalenie płuc, teraz zapalenie płuc to jest j----y COVID i zamykają w domu jak w psychiatryku
Natomiast Ty masz argument fejkowych testow gdzie zostalo POTWIERDZONE że pokazują złe wyniki
Nie popadaj w paranoje i nie sraj się jak
@snickers111a: w jaki sposób wirusa rozsiewa osoba zdrowa?
@snickers111a: no, ale co to za gdybanie? Jesteś chory to masz objawy i czujesz, że coś jest nie tak. Wtedy ewentualnie noś maskę i leż pod kołderką.
@BruceLeeOstateczneStarcieZPatusami: z całą moją nienawiścią do aktualnej histerii, ale nie róbmy kurtyzany z logiki. Angina to zakażenie bakteryjne, zupełnie inna sprawa (i wbrew pozorom bardzo poważna).