Wpis z mikrobloga

@open-alpha: Podobno port na komputery (dwójki) był ekstremalnie skopany. Do tego stopnia, że bardziej się opłaca zemulować z użycie pcsx2. A co do jedynki, to szkoda, że nie przeportowali MGS Twin Snakes, a oryginał. Z całym szacunkiem, ale o ile Twin Snakes w HD wciąż wygląda ładnie (a już na pewno estetycznie), to od jedynki pikseloza aż bije po oczach, a brak mimiki tylko śmieszy.
  • Odpowiedz
@jedlin12: mam ten orginał dwójki bez zmiany ustawień layoutu nie da rady grać no i na laptopie bez numerycznej chyba nie dało się w to grać, bo numeryczną 2,4,6,8 ruszałesz gunem w fps
  • Odpowiedz
Z całym szacunkiem, ale o ile Twin Snakes w HD wciąż wygląda ładnie (a już na pewno estetycznie), to od jedynki pikseloza aż bije po oczach, a brak mimiki tylko śmieszy.

@jedlin12: no niestety to dwie rózne gry.
  • Odpowiedz
@krul_muzynof: W domu przygotowuję się do RHCE (v8) gdzie wszystko robi się playbookami. Miałem postawione pare kvm centos 7 i 8. Zrobiłem błąd w inventory i dałem za duży zakres ipków. Patrze na output z ansibla a tam o 2 dwa za dużo ipiki w sieci. próbuję sie połączyć do nich i nie wskakują moje hasła. Daje nmapa i był wystawiony port 9090 i druga maszyna po ssh. Tylko że
  • Odpowiedz
@Kieres: Jak po wczoraj żyjesz? Ja się zwinełem chwile jak ten w kominiarce zaczął grać. Cos tam chyba z dzwiekem nie bardzo było. Też nie wiem czy słyszałem co te dwie laski na scene wyszły bo ktoś zgubił inhalator z lekiem na padaczke, głupia spawa...
Działo się coś potem?
  • Odpowiedz
@Kieres: Nie obiecuję, bo musze zrobić pare rzeczy dla wujka, nie wiem ile mi to zajmie. Ale bym poszedł trochę się zmęczyć, jak tak 23> mnie nie będzie to raczej nie dałem rady.
  • Odpowiedz