Dziewczyna chciała zrobić zwrot 1 przedmiotu, bo okazało się, ze mamy już taki w domu (pomyłka przy rozmiarze). Oto odpowiedź. Są jeszcze porządne firmy na świecie, wiec warto je pochwalić w takim razie ( ͡°͜ʖ͡°)
@Kain_to_Charlie_a_Delta_to_Kain dla nich te 36zl to nic, jebna w koszty, jako kawa i z bani, a ty zrobiłeś darmowa reklamę na portalu z obrazkami, z którego korzysta xd milionów ludzi ( ͡º͜ʖ͡º)
@Kain_to_Charlie_a_Delta_to_Kain: miałem taki przypadek na allegro. Obraz za 160zl. Niestety okazał się za duży. Po napisaniu maila z prośbą o wymianę napisali że mam sobie ten zostawić i przyślą nowy za darmo. A na ich aukcjach za 120zl. Da sie? Da się.
@Kain_to_Charlie_a_Delta_to_Kain: zooplus znam, jak jeszcze w Polsce nie byli. Troszkę z innej strony znam, bo pracowałem w ich centrum dystrybucyjnym (zamówienia internetowe, detaliczne, hurtowe, zaopatrzenia sklepów). Nawet człowiek nie wiedział jakie rzeczy istnieją :D praca jak to praca lager mitarbeiter w zooplus była najciekawszą przygodą. Każdego dnia przez parę miesięcy się trafiało ciekawego/dziwnego/nietypowego. Do dziś pamiętam jak śmiałem się z zabawek wypchanych kocimiętką, albo samym suszem kocimiętki i czegoś jeszcze
@Kain_to_Charlie_a_Delta_to_Kain: miałem same pozytywne doświadczenia z tym sklepem, również ich gorąco polecam. Ostatnio, paczka zamówiona w sob o 2 w nocy, w pon była już do odbioru! Polecam ten sklep
@Kain_to_Charlie_a_Delta_to_Kain: Firma niemiecka, to i podejście niepolackie ( ͡°͜ʖ͡°) generalnie to u nich stała praktyka, tak samo jak coś przyjdzie uszkodzone - od razu zwracają kasę, a jeżeli uszkodzenie nie przeszkadza w użytkowaniu, to polecają przekazać do schroniska
@Kain_to_Charlie_a_Delta_to_Kain: Zooplus to jedyny sklep,o którym wiem,że wysyła transporty jedzenia,kuwet,posłań itp. dla solidnie działających fundacji. P.S. jak ktoś ma wielkie serce to fundacja dla zwierząt w Człuchowie robi zajebistą robotę, gdyby komuś wpadł nadmiarowy grosik to jest miejsce godne donejta <3
@Kain_to_Charlie_a_Delta_to_Kain: Zoo plus to nadsklep. Zawsze psiurowi karmę zamawiam o 11 to na drugi dzień jest u mnie mimo, że mieszkam ok 200 km od ich siedziby.
Witajcie. W wolnych chwilach bawię się w modelarstwo. A dokładnie zakładam oświetlenie do różnych samochodów w skali 1:18 #modelarstwo #chwalesie #hobby
https://www.zooplus.pl/
szanujemy i kupujemy zatem mireczki
#zwierzaczki #czujedobrzeczlowiek #schroniskodlazwierzat #psy #koty #zakupy
ps. in before kong - beniz hahahaha nie. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Komentarz usunięty przez autora
Po prostu umio w marketing, ale to się szanuje ʕ•ᴥ•ʔ