Aktywne Wpisy
wysokiewiczplum +26
Co mają w głowie faceci około 173 wzrostu robiący dzieci ze swoimi kobietami o wzroście 154?
Fajnie, że wam jeszcze udało się znaleźć te drugą połówkę, całkowicie szczerze życzę wam powodzenia.
Ale nie macie gdzieś z tyłu głowy "prawdopodobnie zsyłam na świat osobę, która będzie miała gigantyczne problemy w życiu"
Staram się być delikatny, ale przecież to jak zapewnienie dalszego dopływu użytkowników świętego tagu.
Jak przy aktualnej wiedzy i obserwacji świata można kompletnie bezrefleksyjnie robić coś
Fajnie, że wam jeszcze udało się znaleźć te drugą połówkę, całkowicie szczerze życzę wam powodzenia.
Ale nie macie gdzieś z tyłu głowy "prawdopodobnie zsyłam na świat osobę, która będzie miała gigantyczne problemy w życiu"
Staram się być delikatny, ale przecież to jak zapewnienie dalszego dopływu użytkowników świętego tagu.
Jak przy aktualnej wiedzy i obserwacji świata można kompletnie bezrefleksyjnie robić coś

Skallagrimsson +330
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

![Jak usprawniam i optymalizuję Linuxa? [Linux Mint 22.2]](https://wykop.pl/cdn/c3397993/b5d6c7d19d25a36ca5aee165c3a0d41bd0a2157e138c7cf501356ebdf6b44eb6,q80.jpg)

#xboxone #xbox
źródło: comment_1600780381JzKOChcuylO0nmWyrNAqvV.jpg
PobierzWersja dłuższa i problematyczna - naciśnij przycisk parowania na na konsoli i padzie (w tej kolejności), czekaj na efekt.
Wcisnelem synchroniczne
tu piszą że nawet jeśli będziesz miał telefon obsługujący 5 g z internetem to i tak będziesz miał ok 15 FPS bo oprogramowanie telefonu nie jest zaktualizowane na5 g czyli MAX możesz mieć 600mb że światłowódem
Ale do poprawnego grania potrzebne jest 1 GB czyli 5 g
Ja testowałem parę dni temu na nienowym już Xiaomi Redmi 5 pro (strasznie budżetowy fon na te czasy) i bardzo przyjemnie się grało w Plague - a tale of innocence.
Co prawda na ekraniku 5 calowym różnic nie dostrzeżesz, ale graficznie było bardzo, bardzo dobrze, prawie jak filmik z YT. Kompresja nie była mocno widoczna, chyba raz przez
nie dało się grać dość mocno ścinało a obraz 360 p
Tak czy siak, pod względem wydajności to dla mnie ten sam poziom co GNow, ale jest tyle czynników po drodze, że faktycznie może Tobie to działało gorzej.
Jedyne co mi pozostaje do przetestowania to faktycznie wgrać apkę na sam TV i przez telewizor grać, z pominięciem wszystkich innych urządzeń.
Może coś miałem z netem i nagram filmik
Apka na PC była już w wersji testowej dostępna dla deweloperów, aby przetestowali jak ich gry na xCloudzie będą działać, ale gdzieś widziałem plotki o wypuszczeniu pełnoprawnego programu w MS Store w przyszłym roku.
Po zapowiedzi streamingu od Amazonu pewnie troszkę przyspieszą prace, żeby nie oddać rynku.