Aktywne Wpisy

Sonozaki +7
Piszę to trochę ku przestrodze: dbajcie o swoje zdrowie psychiczne. Jeśli przez kilka lat czujecie się źle, a potem robi się już naprawdę ciężko, to nie liczcie na to, że wszystko samo się ułoży. Ja się na tym mocno przejechałem. Byłem w takim momencie, że potrzebowałem choć odrobiny wsparcia, ale najwyraźniej jestem kimś, z kim trudno wytrzymać, bo większość ludzi woli trzymać spory dystans i nie miałem takiej osoby na którą mogłem
RobinSchudl +4
źródło: 20260215_020448
Pobierz

źródło: comment_1600585171k4QSJiUaASEh76J01E7h2X.jpg
Pobierzźródło: comment_1600588036BC1MIifxRbQunPs5BXwaeg.jpg
PobierzNo to akurat nic dziwnego. Kiedy to testowałeś?
Chciałbym się tylko na chwilę wtrącić. To, co nazywasz Linuksem,
jest w rzeczywistości GNU/Linux, lub jak ostatnio nazwałem go, GNU plus Linux.
Linux nie jest systemem operacyjnym samym w sobie, ale raczej kolejnym wolnym komponentem
w pełni funkcjonującego systemu GNU, który stał się użyteczny za pomocą GNU corelibs, powłoki
Narzędzia i istotne komponenty systemu składające się na pełny system
1. Wiem o tym.
2. #niemoje
3. nikogo to w zasadzie nie powinno interesować oprócz wąskiej grupy fanatyków GNU FOSS.
Nie, fadeimageone, to jest "Linux", nie "GNU/Linux". Najważniejszym wkładem, jaki FSF wniosła do Linuksa, było stworzenie GPL i kompilatora GCC. Są to wspaniałe i inspirujące produkty. GCC jest monumentalnym osiągnięciem i przyniosło Wam, RMS, i Fundacji Wolnego Oprogramowania, niezliczone uznanie i uznanie.
Poniżej podajemy kilka powodów, dla których warto się z nimi uporać, w tym niektóre z nich
@fadeimageone: fanbojem nie jestem ale zlinczuję za porównywanie systemu mobilnego do desktopowych
Komentarz usunięty przez autora