Aktywne Wpisy

1-1-1-1 +59
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

Shyvana +6
Pytanie statystyczne.
Co uczestnicy myślą o prezencie w postaci klocków lego powiązanych z zainteresowaniem danej osoby, gdy niekoniecznie wspominała ona o tym, że lubi klocki. Np zestaw Lego z Władcy pierscieni dla fana władcy pierścieni. Albo zestaw Lego kwiatki dla fanki roślinek.
To spoko personalizacja czy nie? Często dostajemy takie pytanie na pw, czy taki prezent byłby ok.
Wołam najaktywniejszych na tagu
Co uczestnicy myślą o prezencie w postaci klocków lego powiązanych z zainteresowaniem danej osoby, gdy niekoniecznie wspominała ona o tym, że lubi klocki. Np zestaw Lego z Władcy pierscieni dla fana władcy pierścieni. Albo zestaw Lego kwiatki dla fanki roślinek.
To spoko personalizacja czy nie? Często dostajemy takie pytanie na pw, czy taki prezent byłby ok.
Wołam najaktywniejszych na tagu

Do wygrania KOMIKS PARAGRAFOWY Wielki Turniej! Czyli taki komiks, w którym to wy jesteście bohaterami i sami wybieracie co będzie się działo, skacząc pomiędzy ponumerowanymi paragrafami. Wydaliśmy już kilkanaście takich komiksów, a ostatnio premierę miał właśnie Wielki Turniej, który ma fajny klimacik i przypomina gry Pegasusa ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Wystarczy, że:
1. Zostawicie plusa.
2. My na początku przyszłego tygodnia wybierzemy dwóch zwycięzców, do których powędruje Wielki Turniej!
#konkurs #grybezpradu #gryplanszowe #gry #planszowki #komiks
źródło: comment_1600416322BXyPCFNYFBAMHiBeeoCLk0.jpg
PobierzNie wiem jak jest z tym konkretnym komiksem, ale mi ten gatunek gier bardzo przypadł do gustu, jako że to w zasadzie interaktywne książki.