Wpis z mikrobloga

Pathways | Średnia | Expert (3x Average CPU) | Warlock | Wrathmont
W pierwszym tygodniu czerwony ruszył na mnie (rycerz) ale nagle się cofnął i został pokonany przez innego CPU. Na początku przyłączył się stack ogrów, potem jeszcze jeden (łącznie około 25), przez całą mapę pomagały wygrywać bitwy. Po reorganizacji wojsk odbiłem zamek w którym startował czerwony, był przede wszystkim teleport którego tak bardzo potrzebują ogry. Druga ścieżka prowadziła przez portal dwukierunkowy, najpierw próbował pushować tam zielony, potem żółty ale broniłem z powodzeniem swojego zamku startowego. Wrathmont bił wszystkich i przejmował co wartościowsze obiekty poruszając się przeciwnie do ruchu wskazówek zegara.
W późniejszej fazie mapy okazało się, że dwa dni drogi od startu była kapliczka z burzą chroniona przez 40 rozbójników, zatem odtąd ładowałem całą kasę w magów, tym bardziej że nigdzie nie mogłem natrafić na klejnoty / kopalnie klejnotów i wisiałem na 9 klejnotach - potrzeba 10 do siedliska minotaurów, a to siedlisko jest potrzebne do budowy siedliska smoków; kamień i siarka były. Trochę wyburzowałem CPU, Wrathmont zaszedł ich od tyłu i w sumie tyle - zwycięstwo.
Co ciekawe, CPU tym razem słabo sobie poradził - nie zbudował zbytnio gildii w zamkach - dwa drugie poziomy w tych startowych, barbarzyńca nawet nie postawił trolli przez cały pierwszy miesiąc. Próbowałem wykopać skarb ale nie udało się trafić w odpowiednie pole.
#heroes1
AtsuAtsu - Pathways | Średnia | Expert (3x Average CPU) | Warlock | Wrathmont
W pier...

źródło: comment_1600364580yFrujNOf0kI32O0bZjfrkC.jpg

Pobierz
  • 2
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach