Wpis z mikrobloga

@DrTRAPH0USE: Jeśli komuś zależy na minimalizmie w wystroju i chce mieć obok TV samą konsolę bez pudełek, i nie chce się bawić w przekładanie płyt, to digital ma jakiś sens
Jednak taka osoba będzie raczej casualem a co za tym idzie raczej xbox będzie lepszym wyjściem bo exclusivy może nie będą dla niej priorytetem
Chyba, że takiego casuala jednak przekonają exclusivy z ps4 dostepne w ps+ i po taniości na
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 8
@MarianKolasa: Zaznaczasz, że nie ma szans na negocjacje. Odpisujesz tylko tym, którzy są zdecydowani na kupno. Podajesz im numer konta, czekasz na hajs, wysyłasz płytę pocztą / paczkomatem.

To tak dużo roboty jak na oszczędzenie 100-200zł na każdej grze?
  • Odpowiedz
@MarianKolasa: w UK dobrze jest przemyślany motyw na przykład z siecią sklepów CEX. Możesz każdą grę wymienić na gotówkę lub voucher na inną grę. Za gotówkę raczej się nie opłaca, ale te vouchery dają całkiem pokaźne, więc dużo się oszczędza przy zakupie kolejnej nowej gry :)
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@majkkali: w UK ja nie mam problemu ze sprzedażą i kupnem gier na eBayu, płacę praktycznie tylko za przesyłkę, bo kupuje gry jak ceny już praktycznie stoją w miejscu, wysyłka jest tania, a i placówek pocztowych pełno
  • Odpowiedz
konto usunięte via Wykop Mobilny (Android)
  • 3
@DrTRAPH0USE: mnie tam chyba digital wystarczy. Na ps4 gram głównie w granturismo i Rocket league po sieci, plus od święta dokupuje stare gry na promocjach za kwoty max 40zl czyli tyle ile najczęściej traci się na płycie która kupujesz i odsprzedajesz. Moja konsola nie widziała płyty w napędzie już coś koło 3 lat ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@DrTRAPH0USE: Konsola bez napędu odpada w przedbiegach. Całą generacje PS4 kupowałem gry pudełkowe i po przejściu sprzedawałem, kosztowało mnie to od 0-40 zł. Najwięcej straciłem na The Last Of US 2, z powodu fali hejtu cena spadła mocno w 1 tygodniu, było to 40 zł. Wiec średnio gra mnie wychodzi ok 20-0 zł, tyle co kino.
  • Odpowiedz
@DrTRAPH0USE miałem ps 4 i mam Xboxa jedyna gra jaka miałem na płycie to wiedźmin bo ja dostałem więc dla mnie wersja Digital jest ok. Nigdy nie chciało mi się pierniczyć w zamawianie albo jeżdżenie do sklepów po gry a tym bardziej ich wystawianie unawianie odsprzedawanie itd
  • Odpowiedz