Wpis z mikrobloga

via Wykop Mobilny (Android)
  • 2
Kurde chodzę na siłownię gdzie chodzi dużo trójboistów i jak widzę gościa co ma 18 lat i robi 170kg w siadzie to aż mi się odechciewa ( ͡° ʖ̯ ͡°)
#mirkokoksy #mikrokoksy #silownia
  • 15
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@WUJICO: jak nie będzie patrzył to mu zdejmij talerz poi jednej stronie to się w-----e i mu się odechce ciężkiego siadania ( ͡° ͜ʖ ͡°) w walce o bycie najsilniejszym dzikiem na osiedlowej siłce nie ma sentymentów
  • Odpowiedz
  • 0
@dsomgi00: dobra ale tam są ludzie z internetów xD mnie to nie boli że oni takie rzeczy targają, tylko ja jestem jednym z niewielu którzy robią martwe, siady itd i moje ciężary wyglądają marnie nawet przy synku parę lat młodszym ode mnie xD
Takie uczucie jakby wejść do klubu pełnych chadow jednocześnie być jakimś piwniczakiem
  • Odpowiedz
@WUJICO: Zazdro że masz dostęp do siłki z ludźmi co faktycznie ćwiczą, a nie fit-gówna z korposzczurami i karynami z toną tapety. Jeśli usłyszę jeszcze raz jakieś narzekania na ten temat, w-----e ci liścia przez monitor.
  • Odpowiedz
  • 0
@snickersfgh: to jest spoko do momentu gdy nie ma wolnych rackow lub nie ma co założyć na sztangę bo wszystkie ciężary używane ( ͡° ʖ̯ ͡°)
  • Odpowiedz