Aktywne Wpisy

krucjan +20
Serio ekspresso jest u nas tak niepopularne?
To że znajomi i rodzina, często kawosze z nawet kilkudziesięcioletnim stażem, wywalają gały jak widzą ekspresso i walą jakieś komentarze typu "a coś ty zrobił za kawę?! Przecież tu jest jeden łyk 🤣" to biorę poprawkę, że to mała próba i mogę żyć w bańce.
Ale że w dużych kawiarniach często nie ogarniają co to jest to mnie dziwi. I to nie mówię o jakiś
To że znajomi i rodzina, często kawosze z nawet kilkudziesięcioletnim stażem, wywalają gały jak widzą ekspresso i walą jakieś komentarze typu "a coś ty zrobił za kawę?! Przecież tu jest jeden łyk 🤣" to biorę poprawkę, że to mała próba i mogę żyć w bańce.
Ale że w dużych kawiarniach często nie ogarniają co to jest to mnie dziwi. I to nie mówię o jakiś
pieknylowca +143
3/10 p--o z sokiem z Polski wymaga super ultra włoskich Chadow. Pamiętaj polaczku -jestes nikim dla takiej księżniczki, p0lki a do tego kobiety #p0lka
źródło: 1000004909
Pobierz

źródło: comment_1599924298Rsb65N2ndCW7jU5Fk6JaHQ.jpg
Pobierz@kinesin1000: to w-------l przeglądarkę i powiedz, jak Ci się żyje, niskopoziomowy dzbanie
Robię w webdevie i się z nim zgadzam.
Webdev to nie jest to czego potrzebujemy, ale to na co zasługujemy
@PortowySzczur: dobrze powiedziane, dodatkowo duże prawdopodobieństwo ze jak wejdzie jakas nowa platforma (zegarek, glass, tv, k---a lodówka) to właśnie HTML/CSS/JS będzie wspierane jako pierwsze poza jakimś natywnym frameworkiem
@ssauczo_pauczo: bardzo dobrze - zapostowano z wykopu apki