Wpis z mikrobloga

konto usunięte via Wykop Mobilny (Android)
  • 1
@Krol_Dzielni: Jeśli ci się nie spieszy to poczekałbym do premierę S20 Fan Edition. Dostaniesz większość bajerów ze zwykłego S20 a plotki mówią że wersja 5G może mieć Snapdragona także u nas zamiast badziewnego Exynosa 990 i wtedy staje się to całkiem dobrą propozycją.
  • Odpowiedz
@Herato: @Thunderlane: teraz używam S8, który jest w idealnym stanie. Ale mam go już ponad trzy lata, a teraz jest promocja na iP11. I zastanawiam się czy nie zmienić sobie. Jack nie jest mi potrzebny bo używam twsów. Najbardziej boję się, że nie ma amoleda. Też zastanawiałem się nad tym S20FE, ale i tak będzie w okolicach 3k i bez szkła, tylko plastik. Jednak wolę wykonanie premium. Ale
  • Odpowiedz
a teraz jest promocja na iP11. I zastanawiam się czy nie zmienić sobie

@Krol_Dzielni: Jak chcesz biedawersję ajfona, upośledzonego jak w każdym ajfonie iOS i kupować od nowa aplikacje które są ogólnie droższe to jasne, warto.

bez szkła, tylko plastik. Jednak wolę wykonanie
  • Odpowiedz
@PanZupa: właśnie ciągle mam wątpliwości czy potrzebuję nowego telefonu, kiedy ten ma praktycznie wszystko czego potrzebuję. Ale, że lubię gadżety to bym chętnie wziął coś nowego. Może poczekam na iP12?
  • Odpowiedz
@PanZupa: nie sądzę żeby 5g było potrzebne do komunikacji głosowej. Tak samo nie korzystam z LTE bo żre baterię. Z VoLTE nie korzystam bo nie każdy telefon obsługuje tę funkcję. Jeśli dadzą do wyboru wersję 4g i będzie tańsza, to może...?
  • Odpowiedz
  • 0
@Krol_Dzielni: teraz to Samsung ładuje plastik do Note 20 za 4349 zł także jakbyś chciał mieć te wykonanie premium musiałbyś dołożyć grosza do Note 20 Ultra 5G za 5949 zł albo cofnąć się do Note 10. xD
  • Odpowiedz
@srodaczwartek: jeśli Apple nie pójdzie w plastik to zastanowię się nad zakupem. Jedyną opcją jakaś jeszcze rozważam to S20 albo S20 Fan Edition, ale musiałby kosztować max 2.5k żebym go wziął, bo za niewiele więcej będę miał zwykłego.
  • Odpowiedz
  • 0
@Krol_Dzielni: S20 FE mógłbym rozważyć z Snapdragonem. Ale obstawiam cenę powyżej 3 tysięcy. Trzeba poczekać. Jak na razie mam A71 i niby jest w porządku, ale kusi oddać i kupić M51 gdy pojawi się ponownie za 1499 zł.
  • Odpowiedz