Aktywne Wpisy
Hołownia się k---a skompromitował. Pytają go o Wielichowską - w sumie też idiotyczne pytanie - a ten zamiast powiedzieć "Pytajcie się jej", bo dlaczego miałby się za nią spowiadać to atakuje dziennikarza, bo co on zrobił dla tworzenia zbiorników w kotlinie kłodzkiej.
#powodz
#powodz
dict +222
Skala zaniedbań, bylejakości, dezorganizacji w tym kraju to jest jakaś kpina. Imgw nie ma narzedzi do ostrzegania ludzi przed #powodz nikt nic nie wie. Sutryk powiedział, że spoko, dopiero w czwartek lub piatek będzie zmartwienie.
A informacje, gdzie auto przestawić ludzie sami muszą rozkminiać. By chociaż tę jedną rzecz sprawdzili i poinformowali ludzi... Niech powiedzą, że wystarczy zaparkować w Trzebnicy i wrocić pociągiem. Skąd ludzie mają wiedzieć, gdzie zaleje, a
A informacje, gdzie auto przestawić ludzie sami muszą rozkminiać. By chociaż tę jedną rzecz sprawdzili i poinformowali ludzi... Niech powiedzą, że wystarczy zaparkować w Trzebnicy i wrocić pociągiem. Skąd ludzie mają wiedzieć, gdzie zaleje, a
Krótki opis:
Mieszkanie wewnętrzne (do środka placu)
1 - graniczy z wiatą na rowery plus z wejściem do bloku
2 - graniczy jedynie z dróżką do klatek schodowych
Mieszkanie zewnętrzne:
3 - będzie graniczyć z miejscami postojowymi naziemnymi w odległości ok 1m od granicy ogródka. Za parkingiem drugi blok - odległość między blokami ok 21m
4 - będzie graniczyć z drogą a po drugiej stronie drogi powstanie w przyszłości kolejny blok, odległości też koło 21m
Na placu nie będzie placu zabaw (dla mnie to na plus)
#wroclaw #mieszkanie #mieszkania #deweloperka #deweloper #budownictwo
Interesuje mnie mieszkanie z ogródkiem (wszystkie zaznaczone je posiadają)
1. dramat bo wchodzenie/wychodzenie/gadanie pod brama
2. taki sam dramat bo chodzenie w nocy, jak jeszcze ławeczki zrobia w tym wypełnieniu odwroconego "U" to full pato/matki z wozkami itd
3. i 4. - zalezy od pozycji bloku wzgledem slonca. nie chcesz absolutnie miec okien na zachod chyba ze mieszkanie juz z klimatyzacja.
4. odpada bo droga, jakies hopki pewnie zrobia, piłowanie silnika gwarantowane czy mega glosne przeloty na pelnej
@Escalade a 3 i 4 z sąsiednim blokiem ( ͡º ͜ʖ͡º) Tragiczne są te nowe osiedla, chociaż 21 metrów to nie tak źle. Odpuściłem bardzo fajne mieszkanie bo było 16 metrów od bloku do bloku, możesz zobaczyć jakie płatki je sąsiad piętro niżej w bloku obok.
Nie słuchaj malkontentów, co płaczą, że tylko mieszkanie na piętrze, bo sam się przez takich gamoni bałem ogródka jak ognia. Na szczęście się zdecydowałem i nie żałuję. Nie słuchaj też gadania, że strona zachodnia jest zła, bo będzie za gorąco bez klimy. Na parterze nigdy nie będzie tak gorąco, jak na wyższych piętrach. Weźmiesz od północy, żeby było zimno,
U mnie wszystkie ogródki sąsiedzi zasłonili takimi samymi plotami żeby bylo estetycznie i żeby nikt im nie zaglądał, więc mają fajnie. Jeśli droga jest spokojna i asfaltowa bez szykan to brałabym od drogi bo daleko od
Komentarz usunięty przez autora
@hitherto: Też prawda.
"Halo somsiad, możesz się przesunąć bo nie widzę połowy gazety?" ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Cel87: raz zobaczyłem, że sąsiad mi strzepuje popiół do ogródka to go z------m i od tej pory mam spokój. Przy niskim bloku nie jest tak źle ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Co sądzisz o 3? Zewnętrzna strona tyle że w koło parkingu naziemnego na ok 8 aut.