Aktywne Wpisy

Co byście chcieli dostać jako niebieskie paski.
Prezent na być do 500 zł dla 55 lvl. Bez motywów seksualnych, politycznych, alkoholowych, sportowo - adrenalinowych.Książka i perfumy odpadają bo trudno to spersonalizować. Wyjście do teatru kina itp odpadają bo wiem że nie zostanie to wykorzystane. Ciuch poza dodatkiem odpada.
Prezent na być do 500 zł dla 55 lvl. Bez motywów seksualnych, politycznych, alkoholowych, sportowo - adrenalinowych.Książka i perfumy odpadają bo trudno to spersonalizować. Wyjście do teatru kina itp odpadają bo wiem że nie zostanie to wykorzystane. Ciuch poza dodatkiem odpada.

Vermeerrr +9
Jaki film chcielibyście wymazać z pamięci i obejrzeć jeszcze raz?
#film #filmnawieczor #pytanie #pytaniedoeksperta
#film #filmnawieczor #pytanie #pytaniedoeksperta

#pracbaza #programowanie #programista15k
https://businessinsider.com.pl/twoje-pieniadze/praca/psychologia-pracy-efektywna-praca-jak-dlugo/xc545sz
Jedziesz 4h ciągiem? Wiec nie dziw sie że wypalsz się po nich. Rób przerw dłuższe. Nie wiem jak pracujesz ale jak sam sobie mozesz ustalac godziny to najlepiej rano 4h potem dluzsza przerwa i znowu 2-4h popoludniu
No i tlen, po kilku godzinach siedzenia trzeba rozruszać organizm, żeby dopompował trochę mózg
Komentarz usunięty przez autora
Unikac ludzi i p---------a o niczym bo to najbardziej w pracy wypompowuje.
To proste.
Pracować 6h dziennie. Ja p------ę. Dziękuję, że pomogłem.
@turbokasia: Tak, mamy. Dociągnąć do 6h i zrobić sobie przerwę, najlepiej do następnego dnia.
To całkiem normalna rzecz. Janusze korporacji jeszcze to słabo rozumieją, ale w większości firm jest normalne że ostatnie 2h chodzi się a to do kuchni, a to do kibla, a to coś po ogląda na telefonie, a to pogada