Aktywne Wpisy
stormi +80
podobo dzisiaj dziewczyny mialy dodawac zdjecia w sukienkach i zadnej nie widzialam????!!!!! ale nie martwcie sie, najpiekniejsza niunia na wykopie (i nie tylko) zawsze wam dostarczy fotke
kuba4370 0
#tinder Spotkałem się z laską z Tindera, na spotkaniu było spoko i wypadłem w jej oczach bardzo dobrze. Po spotkaniu piszemy niby dalej ale ona jakoś średnio wydaje się być zainteresowana (odpisze raz na kilka h, raczej dość zdawkowe odpowiedzi bez większego ciągnięcia tematu). Laska była spoko, z tych "normalnych" więc tym bardziej dziwi mnie trochę jej postawa. Drugie spotkanie odpada przez najbliższy tydzień bo nie ma jej w mieście, a mi
Władze miasta Melbourne zapowiedziały, że będą używać dronów, by wyłapywać osoby bez masek, oraz samochody, które w trakcie godziny policyjnej przemieszczają się dalej niż 5 km od miejsca stałego postoju. Policja zamierza również monitorować dronami plaże, parki i place zabaw - wszystkie mają być puste. Padają sugestie, że Australia wraz z Nową Zelandią zostały wybrana na coś w rodzaju „poligonu testowego” intensywnego wdrażania agendy NWO. Takie wypróbowanie posłuszeństwa społeczeństwa. Pomysłodawcą karania obywateli i monitorowania obywateli, którzy nie chcą się poddać restrykcjom był między innymi Bill Gates, którego fundacja pracuje nad szczepionką.
#nwo #koronawirus #covid19 #australia #teoriespiskowe foliarzy mówiące o tym że jak nie będziesz zaszczepiony na covid, nie dostaniesz żadnych świadczeń się sprawdzają.
Ale jak wykopkom się o tym mowi, to nasi wykopowi znawcy tematu kpią sobie z tego a osobom które śmią o tym wspominać, przykleja się łatkę szura i foliarza XD Nawet mi was nie żal. Jesteście zwykły stadem baranów, które warto strzyc, strzyc i strzyc.
Zacytuje tutaj słowa z apokalipsy św.Jana, które zresztą na wykopie cytowane były nieraz i wyśmiewane, przez wykopową intelektualną elitę ( ͡° ͜ʖ ͡°)
I sprawia, że wszyscy:
mali i wielcy,
bogaci i biedni,
wolni i niewolnicy
otrzymują znamię na prawą rękę lub na czoło.
https://www.rp.pl/Covid-19/200829913-Australia-Bez-szczepienia-na-COVID-nie-bedzie-zasilkow.html
@wojna: so it begins ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Kiedyś w jakims filmie usłyszałem pewien cytat mówiący: „Nic bez wiedzy danego rzadu się nie dzieje” ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@wojna: No to decydujący dowód, czapki z głów xDDDD
@wojna: A tak swoją droga, to jak już za kilka lat będzie jasne, że to co pisałeś to foliarskie #!$%@? to uderzysz się w pierś i
@Ikarus_260: idź misiu pooglądaj tvp czy inną stację telewizyjną, tam Ci powiedzą że wirus jest w odwrocie i że już nie ma się czego bać.