Aktywne Wpisy

KjatanSveisson +27
#perfumy
Rozpoczynam kontrowersyjny wątek.
Poproszę o perfumy po których jak ktoś ich używa to od razu zakładacie, że ktoś jest bezguściem i czujecie obrzydzenie ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Rozpoczynam kontrowersyjny wątek.
Poproszę o perfumy po których jak ktoś ich używa to od razu zakładacie, że ktoś jest bezguściem i czujecie obrzydzenie ( ͡° ͜ʖ ͡°)
źródło: IMG_20250620_094733
Pobierz
Volantie +157
Nie palę już ponad 6 lat (。◕‿‿◕。)
#chwalesie #rzucampalenie #rzucaniepalenia #palenie #nalogi #p-------y
#chwalesie #rzucampalenie #rzucaniepalenia #palenie #nalogi #p-------y
źródło: temp_file6998709048097712021
Pobierz

Cukier może szkodzi, ale to przecież nie maruchałaninen ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)
Póki co doustnie olejki z ekstraktem i jutro wjeżdża greenout od dutchtherapy
Może i kilka godzin się traci na zrobienie masła, ale jak ostatnio zrobiłem a głównie miałem odpady a nie zioło to k tak wyszło mega dobre;)
ja w kuchni potrafię to i owo, ale wypieki to dla mnie niezgłębiona wiedza i jeszcze długo takową pozostanie (・へ・)
Mimo wszystko zachęciłeś do lektury o "zielonym" maśle.
Sklepik OPa też przeglądłem.
Ostatni kęs pierniczka wciągłem stąd me pytanie.
Serio ostatnio się zdziwiłem. Zrobiłem w sumie prawie 800g ciasta z zioła samego miałem max 4g i z 4 g dodatkowo odpadów (lisci)
A działa jak bajka, myślałem że będzie słabe i zjadłem 30 na pierwszy raz i lo jezu. Za drugim razem zjadłem 10 i bajeczka, po prostu bajka
Ty pazerny łakomczuchu! xD
Mnie kęsik wielkości paznokcia kciuka w zupełności wystarcza (ʘ‿ʘ)
Tak naprawdę typ ciacha nie ma znaczenia, ale pierniczki dłużej można przechowywać.
Ja tam i tak dyletant. W życiu zjadłem dwa ciasteczka. Jednakże innej drogi niż łakomczucha nie wyznaję ;)
Mikro, aż żal że się nie zje więcej
Ale fakt, pierniczki czy suche ciastka łatwiej trzymać. Brownie i coś w tym stylu lepiej jednak mrozic
@wykopowy_brukselek: no to haraszno, wszystko się zatem zgadza :)
Taki wesoły wtyk, że jak kumpel częstował pierniczkami wspomniał że mocne i wystarczy kawałeczek do dobrej zabawy. O właśnie taki jak paznokieć.
Każdy facet posłuchał a babki to zawsze łakome na łakocie. Wdupiły po 3-4 kawałki i system się przegrzał xD
Aż sobie wyobraziłem wystawę figur woskowych Tussaud xD