Wpis z mikrobloga

• 11
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 39
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

via Android
  • 0
@Kotniepies no, to nie do końca tak, mówiłam bardzo szybko, za pierwszym razem spytałam czy chce żebyśmy pozostali kumplami, a on że "nie wie co będzie", później się wkurzyłam i urwałam kontakt a on krótko po tym wyjechał z kraju.
Po jakimś czasie znowu zaczęliśmy gadać i doszliśmy do tego że w sumie chcemy być razem, on wrócił i żadne z nas nie podjęło tego tematu. Ja chciałam żeby tym razem
  • Odpowiedz
via Android
  • 1
@typbezkasy95 Kurde, próbowałam sto razy a on tylko dawał kobiece sygnały xD Też chciałam być czasem kobietą w tej relacji, bo ewidentnie zamieniliśmy się rolami.
  • Odpowiedz
via Android
  • 0
@Kotniepies ostatni raz w oficjalnym związku byłam 10 lat temu i trwało to pół roku xD później typ zwodził mnie 3 lata że niby do mnie wróci aż w końcu olał mnie ostatecznie. I to nie była najbardziej tragiczna z moich historii miłosnych ( ͡º ͜ʖ͡º)
  • Odpowiedz
@aaa_daa: Pozbądź się tego obrazka, bo za każdym razem gdy na niego spojrzysz, będziesz się zastanawiać co by było gdyby... To do nikąd nie prowadzi, im wcześniej o nim zapomnisz tym lepiej. Gdyby Cię kochał byłby z Tobą a nie z inną. Nie było wam pisane i tyle
  • Odpowiedz