@Kotniepies no, to nie do końca tak, mówiłam bardzo szybko, za pierwszym razem spytałam czy chce żebyśmy pozostali kumplami, a on że "nie wie co będzie", później się wkurzyłam i urwałam kontakt a on krótko po tym wyjechał z kraju. Po jakimś czasie znowu zaczęliśmy gadać i doszliśmy do tego że w sumie chcemy być razem, on wrócił i żadne z nas nie podjęło tego tematu. Ja chciałam żeby tym razem
@typbezkasy95 Kurde, próbowałam sto razy a on tylko dawał kobiece sygnały xD Też chciałam być czasem kobietą w tej relacji, bo ewidentnie zamieniliśmy się rolami.
@Kotniepies ostatni raz w oficjalnym związku byłam 10 lat temu i trwało to pół roku xD później typ zwodził mnie 3 lata że niby do mnie wróci aż w końcu olał mnie ostatecznie. I to nie była najbardziej tragiczna z moich historii miłosnych ( ͡º͜ʖ͡º)
@aaa_daa: Pozbądź się tego obrazka, bo za każdym razem gdy na niego spojrzysz, będziesz się zastanawiać co by było gdyby... To do nikąd nie prowadzi, im wcześniej o nim zapomnisz tym lepiej. Gdyby Cię kochał byłby z Tobą a nie z inną. Nie było wam pisane i tyle
@aaa_daa: Zrobisz jak chcesz, ale za każdym razem gdy spojrzysz na ten obraz, będziesz miała przed oczami tego faceta. Naprawdę chcesz się tak katować?
Wszystkiego trzeba się domyślać, same nigdy nawet dzień dobry nie powiecie ( ͡° ʖ̯ ͡°)
Lubię jeszcze kruki i wrony.
( ͡° ͜ʖ ͡°)
Po jakimś czasie znowu zaczęliśmy gadać i doszliśmy do tego że w sumie chcemy być razem, on wrócił i żadne z nas nie podjęło tego tematu. Ja chciałam żeby tym razem
Wam to przychodzili łatwiej jak żulom kac( ͡° ͜ʖ ͡°)