Aktywne Wpisy
WykopX +1157
#afera TL;DR Wykop łamie regulamin wykopu i wykopuje na główną #ama OVH z 4-letnich fake-kont. Pytania w AMA zadawane przez fake-konta z ostatnią aktywnością w 2020.
Zauważyłem ciekawą rzecz - AMA z pracownikiem OVHcloud (aktualnie ledwo 40 wykopów i jest już wykopane na głównej) wykopały 4-letnie i 3-letnie konta bez ŻADNEJ aktywności od 2020 roku.
Pytania zadawane w AMA - dziwnym przypadkiem od kont, których ostatnia aktywność była 4
Zauważyłem ciekawą rzecz - AMA z pracownikiem OVHcloud (aktualnie ledwo 40 wykopów i jest już wykopane na głównej) wykopały 4-letnie i 3-letnie konta bez ŻADNEJ aktywności od 2020 roku.
Pytania zadawane w AMA - dziwnym przypadkiem od kont, których ostatnia aktywność była 4
mirko_anonim +1
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
#tinder #rozowepaski #logikarozowychpaskow #zwiazki
Mirasy pytanko i prośba o poradę. Poznałem się na tinderze z dziewczyną. Dziewczyna solidne 7-8/10. Typowa szara myszka. Wszystko spoko, ale jest bardzo wierząca. Wiecie co niedziela do kościoła. Spowiedź, komunia itd. I ja absolutnie nie mam nic przeciwko wierze katolickiej ani kościołowi. Sam nie chodzę oczywiście. Niby wychowałem się też w wierze katolickiej i nie miałbym
#tinder #rozowepaski #logikarozowychpaskow #zwiazki
Mirasy pytanko i prośba o poradę. Poznałem się na tinderze z dziewczyną. Dziewczyna solidne 7-8/10. Typowa szara myszka. Wszystko spoko, ale jest bardzo wierząca. Wiecie co niedziela do kościoła. Spowiedź, komunia itd. I ja absolutnie nie mam nic przeciwko wierze katolickiej ani kościołowi. Sam nie chodzę oczywiście. Niby wychowałem się też w wierze katolickiej i nie miałbym
Byłem z dziewczyną przez 4 lata. Od 4 lat przestałem dbać o siebie, spaslem się ponad 30 kg, stałem się cholernie leniwy.
Przez 4 lata obwiniałem wszystko i wszystkich tylko nie siebie. A to praca siedzącą, a to depresja która stwierdzono mi już kinkanascie lat temu, a to brak motywacji, a to brak kolegi na siłownię, a to k---a inne bzdedy. Ale teraz wiem, że to ja... To jest k---a tylko moja wina jak z------m sobie życie.
Potem człowiek budzi się w wieku 23 lat gdzie z przystojnego wysportowanego chłopaka z dziewczyną przeradza się w uzależnioną od alkoholu kupę grubego gówna.
Przez 4 lata byłem królem imprez, stawiałem kolejki, piłem i jadłem bez umiaru. Żartowałem sobie ze swojej nadwagi i byłem tym śmieszkiem. Aż spostrzegłem, że wszyscy mnie lubią, ale nie pozostał już nikt kto mnie kocha ( ͡° ʖ̯ ͡°)
#feels #depresja
Komentarz usunięty przez autora
@V3ntu: przerabiałem ten wątek i też podobnie popsułem sobie życie w pewnym momencie, ale udało mi się jako tako wyjść na prostą. Powodzenia w naprawie życia.
@V3ntu nkrz, wyrok 25 lat dostałeś? XD
Przejdziesz okres dorastania i będzie lepiej mireczku ;3
@boctok: ja podejmuję ten challenge, bo się spasłem przez lato i wracam do trochę większego dbania o siebie. ( ͡° ͜ʖ ͡°)