Wpis z mikrobloga

Pierwszy raz odpaliłem sobie tego drafta i coś takiego mi wyszło. Bardzo zły? xd
Parę razy w--------e bo już sobie myślę kogo wziąć do kolejnego picku, ostatni gość wybiera przede mną.
Wziąłbym Tielemansa i cyk zniknął, Rodrigo tak samo ( ͡° ʖ̯ ͡°)
Ławka trochę ryzykowna, że nie będzie grać, ale Cancelo i Torres jak koło 12 picku to chyba ryzyko godne rozważenia. Też poszedłem trochę w defensywę, bo jakoś tak ludzie niezbyt chętnie brali a taki TAA, Robertson i Doherty to jako 2,3, 4 pick to chyba całkiem niezłe. Szkoda, że napastników takich se się udało wysnajpić, ale raczej po 100pkt+ powinni dać, a i tak
Ciekawy tryb na pewno, fajne urozmaicenie, ale będzie u mnie raczej na zasadzie set & forget chyba, że mi się jakoś bardzo spodoba to w przyszłym roku, może do jakiejś mirkowej ligi się zapisze ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#fpldraft #fpl
Mysciak - Pierwszy raz odpaliłem sobie tego drafta i coś takiego mi wyszło. Bardzo zł...

źródło: comment_1599220895YNyZ0k5hQG0AxM7b7J5YpG.jpg

Pobierz
  • 2
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@gieneq:
Prawda, szkoda, że atak słaby. Ale chociaż udało się chociaż ugrać dwóch co w zeszłym sezonie po 100pkt+ mieli i w tym sezonie raczej też powinni, więc tragedii nie ma ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz