Ktoś chętny ze mną na wyzwanie polegające na ogarnięciu się w celu zostania bardziej atrakcyjnym? Jako 31lv mam w planie w ciągu 3-6 miesięcy wdrożyć następujące punkty które mam nadzieje przełożą się na zwiększenie pewności siebie i swojej atrakcyjności. Dodajcie o czym jeszcze warto pamiętać i co warto wdrożyć:
1) regularne ćwiczenie na siłowni 3x w tygodniu + dieta 2) ogarnięcie twarzy u kosmetyczki: zaskórniki, otwarte pory itp 3) ogarnięcie włosów, tu w wiekszości przypadków trzeba pójść do dobrego fryzjera, ja jako zakolak łysieniak rozpoczynam kurację finasterydem i minoxidilem 4) zmiana garderoby, mam kupe spranych koszulek i koszul z poliesterem, czas kupić coś nowego lepszej jakośći 5) codziennie używanie perfum 6) przyzwyczajenie się do noszenia codziennie zegarka 7) zaprzestanie notorycznego garbienia się
@feels: Yo mirek. super sprawa! Trzymam kciuki. Jesteś może ze stolicy? Wtedy dalibyśmy radę ogarnąć może pkt 1 na siłce :P Może dodaj jeszcze regularnie oddawać krew?
@feels: za dużo pkt, 5,6 możesz sobie darować, 2,3,4 możesz załatwić w jeden weekend zakładając ze masz dość kasy i kogoś kto jest w stanie ci doradzić, jakaś kuzynka kolega gej coś takiego. Zacząłbym od 7, potem stopniowo dieta (chyba ze cię stać to kup sobie pudełka) na koniec silka powoli. I cyk.
Choć tutaj pamiętaj, że naturalnego odcienia zębów raczej nie zmienisz...
Wybielaniem w gabinecie zmieni odcień, ale dobrze byłoby zapisać się na skaling (usuwanie kamienia), raz w roku jest bezpłatne i można się umówić na NFZ. Z preparatami do wybielania z neta lepiej uważać, teraz jest jakiś wysyp bab co mają gębę poparzoną lub całkowicie odpada im szkliwo z zębów, bo nakupowały jakiegoś gówna z alie, nie wiadomo co tam było
@EmiliaByun: ja tam melex używam regularnie kilka lat. I bardzo sobie chwalę. A po usuwaniu kamienia oj tak, zimno na zęby, następnym razem będę pamiętać o płukance zawczasu. Ale wybielanie mnie osobiście nie było potrzebne do niczego.
@feels: jak chcesz zrobić to wszystko na raz no to cóż... Puść lotto, jeżeli uważasz, że masz aż takie szczęście, jak już rzucisz to wszystko to może wpadnie chociaż kupon
@feels: sam miałem problemy z garbieniem się (pochylona głową do przodu), ćwiczenia znalezione na necie nie pomogły, dopiero 12 wizyt u fizjoterapeuty dało efekt (przedtem fizycznie nie byłem wstanie być wyprostowanym dłużej niż 2 minuty). Powodzenia
@feels: 2,3,4,5 i 7 powinny już znacząco zwiększyć atrakcyjność. 1 warto bo doda pewności siebie, ale jeśli masz normalną sylwetkę to nie będzie jakiejś dużej różnicy, chyba że bez koszulki lub jakimś slim fit. 6 co ma dać sam zegarek?
Jako 31lv mam w planie w ciągu 3-6 miesięcy wdrożyć następujące punkty które mam nadzieje przełożą się na zwiększenie pewności siebie i swojej atrakcyjności. Dodajcie o czym jeszcze warto pamiętać i co warto wdrożyć:
1) regularne ćwiczenie na siłowni 3x w tygodniu + dieta
2) ogarnięcie twarzy u kosmetyczki: zaskórniki, otwarte pory itp
3) ogarnięcie włosów, tu w wiekszości przypadków trzeba pójść do dobrego fryzjera, ja jako zakolak łysieniak rozpoczynam kurację finasterydem i minoxidilem
4) zmiana garderoby, mam kupe spranych koszulek i koszul z poliesterem, czas kupić coś nowego lepszej jakośći
5) codziennie używanie perfum
6) przyzwyczajenie się do noszenia codziennie zegarka
7) zaprzestanie notorycznego garbienia się
Dam znać za kilka miesięcy czy to coś pomogło
#tfwnogf #rozwojosobistyznormikami #niebieskiepaski #rozwojosobisty #tinder
Może dodaj jeszcze regularnie oddawać krew?
Wybielaniem w gabinecie zmieni odcień, ale dobrze byłoby zapisać się na skaling (usuwanie kamienia), raz w roku jest bezpłatne i można się umówić na NFZ.
Z preparatami do wybielania z neta lepiej uważać, teraz jest jakiś wysyp bab co mają gębę poparzoną lub całkowicie odpada im szkliwo z zębów, bo nakupowały jakiegoś gówna z alie, nie wiadomo co tam było
Komentarz usunięty przez moderatora
Zarost + odchudzanie + zabiegi pielęgnacyjne i można się nie poznać
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez moderatora
@feels: zapraszam w takim razie na tag #perfumy, z nami stracisz cały dorobek swego życia ( ͡º ͜ʖ͡º)
Skaling + piaskowanie. Mało inwazyjny zabieg, a potrafi wyraźnie wybielić zęby.
Wait, what? :)
Komentarz usunięty przez autora