Wpis z mikrobloga

Dzisiaj pierwszy dzień szkoły i wiele osób zdecydowało się wybrać liceum jako następny krok w ich drodze edukacji. Pamiętajcie, że aby pozyskać sobie od razu grupkę przyjaciół, jest taki life hack że już pierwszego dnia przygarnie cię szkolna komuna hipisowska. Jak to zrobić?

Po pierwsze musisz mieć taki plecak jak poniżej. Toto się nazywa "kostka". Nie wiem czemu, może jakiś ćpun zapomniał słowa plecak i tak na niego mówił i się przyjęło albo co.

Po drugie musisz udać się do sklepu muzycznego i kupić sobie naszywki z nazwami zespołów/wykonawców, które następnie na ten plecak naszyjesz. Koniecznie pamiętaj, że wśród nich powinny znajdować się:

- zespół ćpuna, który śpiewał o drogim zagranicznym alkoholu, z którym się ożenił
- nazwisko faceta, który katował żonę i sprawiał, że mury runęły
- portret rasistowskiego psychopaty homofoba i ludobójcy, znanego i szanowanego rewolucjonisty
- napis MUZYKA PRZECIWKO RASIZMOWI

Mam nadzieję, że pomogłem. W następnym odcinku może napiszę jak ukrywać p-------y w dupie oraz jak oszczędzać na szpanowaniu przed kolegami wlewając mieszankę Desperadosa i zielonej herbaty do butelki po Johnny Walkerze (koniecznie Red Label!) znalezionej na śmietniku za pubem.

#lifehack #licbaza #muzyka #bekazpodludzi #a-----l #wakacje #pasta
Rimfire - Dzisiaj pierwszy dzień szkoły i wiele osób zdecydowało się wybrać liceum ja...

źródło: comment_1599030266O1JENCCensL1YhGCMQs5KI.jpg

Pobierz
  • 43
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Rimfire: nie wiem czy dalej cos takiego jest xD ogolnie ta muzyka ze starymi jest kojarzona już, bo metallica i klimaty dżem to właśnie by tak wypadało, że ci ludzie mają już po 40lat mniej więcej xD

ja bym stawiał że teraz odpowiednikiem tego jest zdechły osa, bonson, hashasins i inne takie rapsy - przypominające stylistyką jakiś rock/grunge coś .. ale nie wiem sam, musiałbym się przejsc do licbazy starej,
  • Odpowiedz
@Rimfire: a Ja nieironicznie polecam znajomości z metalami/rockmenkami/kucami wielu z nich ma bujną wyobraźnie, ciekawe poglądy na świat, zamiast chlać do oporu będą chlać do oporu grając z tobą w planszówki! A w tle Maideni czy Nocny Kochanek :D
  • Odpowiedz
@Rimfire typowy wykopek jest typowy. Dziś czytałem wpis jak jeden się zesrał do ludzi o zbieranie grzybów w lesie, teraz następny sra się do kogoś w jakim plecaku nosi przybory szkolne.
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 1
@Rimfire: najlepszy plecak ever. Niezniszczalny, w przeciwieństwie do dziadostwa z targu albo sieciowek. Nosilam go siedem lat az urwalo mi sie ramie i zadna krawcowa nie chciała zszyc.
  • Odpowiedz
Miałem taką ale bez naszywek, bo była wygodna i miałem szybki dostęp do książek i piórnika xD potem i tak ja schowałem jak już kupiłem sobie normalny noname plecak

@terwer358: też miałem, ale k---a xD zajebiscie szybki dostęp, jak to to było zapinane na 3 sprzączki przez które przeciągało się parciane paski, faktycznie fchuj szybciej niż zamek błyskawiczny w normalnym plecaku.
tak samo zaklinanie rzeczywistości, że glany są wygodne. Zajebiście
  • Odpowiedz
możesz szkalować ten plecak ale kiedyś zmieściłem w nim 30 piw XDDDD

@LegatMichau: Kiedyś się ziomek chwalił ile to piw nie pomieści w tym gównie, aż w końcu sprawdziliśmy i do mojego Adidasa czy tam Nike weszło więcej puszek. I to był koniec legend o pojemności kostek xD
  • Odpowiedz
@wojskowy-onanista1: Metalu słucham przeróżnego https://www.last.fm/pl/user/toxarz i podoba mi się Nocny Kochanek jako fun metal, słucham też debilcoru - np The Billa czy Zacieru lub głupiego metalu jak Nanowar.
Czasem słucham poważnego metalu gdzie tekst ma znaczenie - np cała saga Emerald Sworda Rhapsody of Fire a czasem jestem zdrajcą metalu :P

Nie rozumiem dlaczego części osób nie podobają się popularne metalo podobne zespoły ? To źle że Slipknot, Metallica, Ironsi,
  • Odpowiedz