Aktywne Wpisy
Bipolar- +27
Kupowalem w maju 2023. Przed chwilą wyprzedałem się. Tym co jadą dalej życze powodzenia.
#kryptowaluty #bitcoin
#kryptowaluty #bitcoin
Berda +3
Miesiąc temu pochowałem dziadka i moja siostrzenica zagrała no flecie prostym Queen Bohemian Rhapsody
Zatkało mnie totalnie i wtedy pomyślałem co ja chcę by zagrali na moim pogrzebie
I chce by to było "Politik" zespołu Coldplay
A wy co chcecie by wam zagrano ostatni raz?
#niewiemjaktootagowac
Zatkało mnie totalnie i wtedy pomyślałem co ja chcę by zagrali na moim pogrzebie
I chce by to było "Politik" zespołu Coldplay
A wy co chcecie by wam zagrano ostatni raz?
#niewiemjaktootagowac
Po pierwsze musisz mieć taki plecak jak poniżej. Toto się nazywa "kostka". Nie wiem czemu, może jakiś ćpun zapomniał słowa plecak i tak na niego mówił i się przyjęło albo co.
Po drugie musisz udać się do sklepu muzycznego i kupić sobie naszywki z nazwami zespołów/wykonawców, które następnie na ten plecak naszyjesz. Koniecznie pamiętaj, że wśród nich powinny znajdować się:
- zespół ćpuna, który śpiewał o drogim zagranicznym alkoholu, z którym się ożenił
- nazwisko faceta, który katował żonę i sprawiał, że mury runęły
- portret rasistowskiego psychopaty homofoba i ludobójcy, znanego i szanowanego rewolucjonisty
- napis MUZYKA PRZECIWKO RASIZMOWI
Mam nadzieję, że pomogłem. W następnym odcinku może napiszę jak ukrywać p-------y w dupie oraz jak oszczędzać na szpanowaniu przed kolegami wlewając mieszankę Desperadosa i zielonej herbaty do butelki po Johnny Walkerze (koniecznie Red Label!) znalezionej na śmietniku za pubem.
#lifehack #licbaza #muzyka #bekazpodludzi #a-----l #wakacje #pasta
Komentarz usunięty przez moderatora