Aktywne Wpisy

saviour +23
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

Jakie macie najwcześniejsze wspomnienie, które jesteście w stanie przywołać?
Moje jest z przedszkola (3 lata). W ciągu dnia byłem przenoszony między grupami kilka razy. Był grudzień, na dworze było już ciemno. Do tej pory pamiętam, jak przyszedł odebrać mnie ojciec po kilku godzinach spóźnienia. Miał ku temu powód, matka tym bardziej nie mogła mnie odebrac. W płaczu zdejmowałem ostatni worek na buty w szatni - był czerwony w białe grochy.
Moje jest z przedszkola (3 lata). W ciągu dnia byłem przenoszony między grupami kilka razy. Był grudzień, na dworze było już ciemno. Do tej pory pamiętam, jak przyszedł odebrać mnie ojciec po kilku godzinach spóźnienia. Miał ku temu powód, matka tym bardziej nie mogła mnie odebrac. W płaczu zdejmowałem ostatni worek na buty w szatni - był czerwony w białe grochy.

źródło: comment_1598855917R6JS0Moo0flE4Qc0L0ANYD.jpg
Pobierz@oCzwartejWstajaPtaki: Ludzie od załadunku są od załadunku a nie mocowania towaru kierowcy - to jest jego robota. Ludzie od odladzania naczepy i ciężarówki - buhahahahhaaha.
Osobiście stawiałbym raczej, że jeździ w jakimś transporcie wewnętrznym (np. przewozi kontenery
na yt są vlogi polskich truckerów z Kanady i USA
jeżdżą na chłodniach, czyli nie zapinają ładunków pasami, tylko czasami tyczki
nie jestem truckerem, ale przód naczepy z gifu wygląda na chłodnię, nie na firankę
ale takie przystosowanie kabiny trochę kosztuje, nikt by go nie robił tylko dla śmiesznego filmiku do internetu, koleś gdzieś musi jeździć, może ma stałą trasę i typ ładunku
@RudaBrona: Ciekawe jak naprawia silnik.