@RudaBrona: Naczepa odlodzona na bazie przez ludzi do tego odpowiedzialnych, ładunek załadowany i spięty pasami przez ludzi do załadunku. Proste, jest kierowcą nie magazynierem czy konserwatorem naczep ¯\_(ツ)_/¯
@Heidi12: @peszmerd: Nie znam. Wiem za to, że mój stary jest już stary XD i nie robi sam żadnej z tych rzeczy. Podobnie może być z niepełnosprawnymi, to oczywiste, że sam tego nie zrobi, ale nadal jest wartościowy jako kierowca.
@Klopsztanga @aksal89 Podejrzewam że jeżdżąc taka skakanka ma też nowa naczepe ktora po prostu ma system na temat lodu na dachu. Tak nowe naczepy maja takie bajery
@RudaBrona: Gość z filmu pasów nie używa, bo ma izotermę/chłodnie, gdzie są tylko tyczki, które często są umieszczane przez osoby odpowiedzialne za załadunek. Filmik poniżej, nie mojego autorstwa. Gość musi tylko otworzyć i zamknąć drzwi oraz podstawić klin pod koło i nic więcej.
Jeżeli ma pracę w stałych punktach, to ludzie tam pracujący na pewno go znają i pomagają. W końcu kto by nie pomógł pracującemu
źródło: comment_1598855917R6JS0Moo0flE4Qc0L0ANYD.jpg
Pobierzźródło: comment_1598856107O73QhIfoyzNzwPQePLfVMu.jpg
Pobierz@RudaBrona: Taki sam jak każdy inny tirowiec:
"Łeee, kurła, jak ja mam to zrobić, jak nie ma infrastruktury, nie będę skakał po dachu, kurłaaa, kwiii"
( ͡° ͜ʖ ͡°)
@aksal89
Podejrzewam że jeżdżąc taka skakanka ma też nowa naczepe ktora po prostu ma system na temat lodu na dachu.
Tak nowe naczepy maja takie bajery
@RudaBrona: Gość z filmu pasów nie używa, bo ma izotermę/chłodnie, gdzie są tylko tyczki, które często są umieszczane przez osoby odpowiedzialne za załadunek. Filmik poniżej, nie mojego autorstwa. Gość musi tylko otworzyć i zamknąć drzwi oraz podstawić klin pod koło i nic więcej.
Jeżeli ma pracę w stałych punktach, to ludzie tam pracujący na pewno go znają i pomagają. W końcu kto by nie pomógł pracującemu
@KisielBB: Przecież masz w tytule filmu |૦ઁ෴૦ઁ|
no i w trasie na pewno odlodzi mu baza