Aktywne Wpisy
Czy zawsze, w każdej #pracbaza musi się znaleźć jakiś ciężki typ co nie chce się integrować? Nie potrafię wyobrazić sobie sytuacji w której ktoś stawia alkohol i jedzenie, a ktoś inny nie chce brać w tym udziału. #bekazpodludzi #zalesie
Jakaś hr-ówa pochwaliła się tym na linkedin. Programista wściekły w *uj agresywny ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#hr #programowanie #programista15k #programista20k #heheszki #linkedin #bekazprogramistow
#hr #programowanie #programista15k #programista20k #heheszki #linkedin #bekazprogramistow
#worldofwarcraft #komputery
czyli raczej nie za bardzo?
Najprościej by było jakby kolega podał model płyty głównej zamiast tego jaki na niej jest socket, a wtedy można sobie obejrzeć listę procesorów kompatybilnych z tą płytą główną zamiast sugerować się socketem.
A z tą informacją odnośnie LGA1151 to akurat nie wiedziałem i bardzo dziekuję za to, że się nią podzieliłeś;D
H110M PRO-VD
A tutaj link do całej specyfikacji płyty
Trzeba sprawdzić dokładnie, bo na przykłąd tutaj by się zgadzało.
Obecnie twój procesor i3-7100 jest dwurdzeniowy 4 wątkowy o zegarze 3.9 GHz.
Najlepszy procesor jaki możesz osadzić na tej płycie głównej to i7-7700K o zegarze 4.2 GHz
Niestety od naszej rozmowy minęło już dość sporo czasu i nie pamiętam praktycznie o co chodziło podczas naszej rozmowy.
Na szczęście jest zapis naszych rozmów i będę sobie mógł chociaż przypomnieć częściowo o co chodzi.
Niestety teraz jest stosunkowo dość późno i do pracy muszę iść na rano - także jeśli pozwolisz to odpowiedzi postaram się udzielić jutro po południu.
Tak z ciekawości też zapytam, czy
Co do wyżej wymienionej gry "world of whorecraft" jesteś pewien czy tak się jej nazwę piszę?
No tak szczerze powiedziawszy wpisując ten tytuł na googlach i przeglądając grafikę powiązaną z tym tytułem - to nie jestem zachwycony wyświetlonymi wynikami a czasami mam nawet mieszane uczucia dot. zawartości wyświetlonych obrazów.
Powołując się na tagi z pierwszego postu znalazłem tam tag "Word of Warcraft" przyjąłem do wiadomości - że albo
Jak już sobie wybierzesz jakiś procesor i płytę główną to warto podać taką specyfikację uzupełnioną o twoje