Wpis z mikrobloga

Homoseksualista nie zmieni się w heteroseksualistę żeby wpisywał się w twoje zmyślone 'normy społeczne' - on taki był od zawsze i zawsze taki będzie.

@Boska_Klaudia: gówno prawda, widać że nie wiesz co to płynność seksualna. Tak jak tożsamość płciową może się zmieniać, to tak samo preferencje seksualne mogą się zmieniać.
@EvilToy: Jasne, bo każdy prawak pierwsze co chce zrobić to bić gejów. Sam jestem prawakiem więc wiem co mówię. To nasz obowiązek i misja. Jestem tylko prawakiem 1 kręgu wtajemniczenia, więc ciągle potrzebuję gejodetektora który dostajemy kiedy tylko jasno określimy nasze sympatie polityczne. Za każdym razem gdy zapiszczy musimy działać i butować homoseksualistów. A podobno ci z 33 kręgu wtajemniczenia potrafią wyczuć każdego geja w promieniu 10 km. Ciągle w pościgu
Homoseksualizm był jest i będzie, tak jak stary jest świat. Ideologia LGBT zrobiła z mężczyzn o upodobaniach homo infantylne i narcystyczne cioty. Kiedyś gey był poprostu mezczyzna, który liniał bzykać mężczyzn. Sferę pożycia seksualnego ukradła tradycyjnie lewica, rozdmuchał do niepojetych rozmiarów, robiąc z tego styl zycia i wtlaczajac osoby homo w schemat ucisku i cierpienia.
Tysiące par w Polsce spotyka się na imprezach swingersowych, stosuje sadomaso i inne udziwnienia seksualne. Każdy zaspokaja
@EvilToy: a jaki procent rudych, łysych, piegowatych, pryszczatych, rowerzystów czy kierowców czuje się zagrożona w Polsce przez osoby z grupy LGBT ??? A jaki procent z tych wymienionych przeze mnie czuje się zagrożona znienawidzona przez pozostałych ludzi w Polsce ??? Dla mnie normalna rzeczą jest chodzenie z #!$%@? na wierzchu a nie mogę tego zrobić na ulicy to tez mam się czuć prześladowany ??
Decyzja Amerykańskiego Towarzystwa Psy­chi­a­trycznego o wykreśle­niu homosek­su­al­izmu z klasy­fikacji zaburzeń psy­chicznych (DSM) przez głosowanie została poprzedzona intensywnymi dzi­ała­niami lob­bin­gowymi akty­wistów „gejows­kich” oraz debatami poli­ty­cznymi, które prze­toczyły się przez samo Towarzystwo, orga­ni­za­cje homosek­su­alne i media [1][2].

Historia homoseksualizmu w psychiatrii:

1952. Homosek­su­al­izm zostaje sklasy­fikowany jako socjopaty­czne zaburze­nie osobowości w pier­wszym wyda­niu DSM.

1968. DSM-II klasyfikuje homoseksualizm jako dewiację seksualną.

1969. Zamieszki w Stonewall. Aktywiści gejowscy uznają, że teorie psychiatryczne są główną przyczyną piętna
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
Oryginał artykułu w wersji ocenzurowanej dostępny jest pod hasłem "Okoliczności usunięcia homoseksualizmu z klasyfikacji DSM" na wikipedii.

@Psxmaster: XD Czyli pewnie cześć rzeczy to bzdury, skoro zostały skasowane z Wikipedii ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@R187: Widzisz prawda jest taka że cenzura jest zła z obu stron i z lewej i z prawej. To nie bzdury tylko w taki sposób się to właśnie odbywało . Lewostronni uwielbiają pisać historie na nowo , w taki sposób jak im jest wygodnie . To sie akurat nie zmieniło od czasów rewolucji i lenina.