Aktywne Wpisy
Lewusx +22
Mam wewnętrzną potrzebę pochwalenia się…
Swoimi pięknymi pośladkami.
Buziaki homofoby.
#mirkokoksy
#dieta
Swoimi pięknymi pośladkami.
Buziaki homofoby.
#mirkokoksy
#dieta
Moseva +199
Nie możesz sobie po prostu przechorować wirusa i leżeć z ciepłą herbatą i książką, tylko musisz naganiać ludzi na piramidę i nazywasz to wolnością? (╯︵╰,)
#izadamczyk #frajerzyzmlm
#izadamczyk #frajerzyzmlm
W jakiego SUV-a/crossovera warto zainwestować, jak mam ok. 100k do wydania? Interesuje mnie coś à la Mitsubishi ASX (nie chcę, żeby wyglądał, jak plastikowa zabawka w typie Renault Captur), a najważniejszą cechą jest to, aby przy takich gabarytach względnie mało palił i wytrzymał ze mną bezawaryjnie parę lat. Przyznam, że g---o się znam, dlatego zanim wydam hajs, to chcę zrobić porządne rozeznanie.
#motoryzacja #samochody #suv #crossover
W tej cenie śmiało możesz wyrwać roczny, dobrze wyposażony egzemplarz Seata Ateca, VW Tiguana lub nowego XCeeda, Quashqaia czy Sportage. Mi osobiście Ateca bardzo się podoba
Komentarz usunięty przez moderatora
Zaparkuje jakiś dzban na środku skrzyżowania. Policja wywalone.
A ty luzik. Wysokie auto i bez wysiłku patrzysz nad zaparkowanym dzbanem
Tylko Japończyk.
Na tyle terenowy żeby było ok, na tyle mały że do miasta ok i jest szansa że będziesz "czuć" to auto
A poza tym wybieranie jakiegoś Suzuki czy Mitsubishi, które konstrukcyjnie mają po lat naście (potrzebne źródło :)), żeby jeździć nimi kolejne 10 lat, to też chyba średni pomysł :)
Z drugiej strony masz wolnossące benzyny (np 2.0 w asx to dla mnie rewelacyjny pomysł), co gwarantuje mniej problemów niż wszystkie turbo (a spalanie przy prędkościach autostradowych pewnie podobne).
Może trochę multimedia nie nadążają, ale od czasu android auto/apple carplay to schodzi na dalszy plan.
To są japońce... coś w nich jest, czego nie ma np w niemieckiej